Magyarország miért nem szerepel az Eurovíziós dalfesztiválon?
Mert kilépett belőle.
Liberális rendezvény, ahol nem a hang számít, hanem, hogy mennyire woke,pc az előadó.
Szánalmas roncsderbi, ahol az aktuállibsi politika erősen meghatározza az eredményeket.
Egyáltalán nem dicsőség rajta elindulni és nem dicsőség megnyerni.
#5: Nekem egyik mostani zenés tehetségkutatón sem tűnik úgy, hogy a tehetségre mennének, mégsem szűnnek meg ezek sem.
Nem mondtam, hogy dicsőség rajta elindulni vagy megnyerni, de nem venném el senkitől sem a lehetőséget, ha szeretné mégis megméretni magát. Értem, hogy neked pl nem tetszik, de nem mindenki gondolja úgy az országban, ahogy te. Másnak pedig meg lehetne hagyni ezt a lehetőséget, megnézni meg nem lenne akkor sem muszáj.
Ezzel kapcsolatban nem nálam kell reklamálni
#9: Nem tudom, hogy melyik mennyibe kerül, de a Kurultáj amúgy is csak egy példa volt.
Amit tudok, hogy az Eurovízió 2022-ben valóban megdrágult, de Magyarország már előtte visszalépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!