Van esélye a baloldalnak a főpolgármester-választáson? Egyáltalán lesz főpolgármester-választás?
Figyelt kérdés
Rettentő sokan elégedetlenek Karácsonnyal (pl. a kerékpársávok miatt ellenzékiek is).jan. 1. 20:17
11/19 anonim válasza:
Kb 95 % Karácsony ujraválasztása, a fidesz ezért nem indit ellene senkit, mert kidobott pénz lenne.
12/19 anonim válasza:
#11 2023 februárjában egy baloldali képviselő 2/3-os ellenzéki győzelmet vizionált. Erről itt a GYK-n is lehetett olvasni.
13/19 anonim válasza:
Karácsonnyal nincs bírás mert a Karácsonyt szinte mindenki szereti és várja is. Hiába vergődik a fidesz meg ilyenek Karácsony kettész*ptatja bármelyiket 🥰🥰
14/19 anonim válasza:
#13 Nem értem ezt, hogy "mindenki szereti". Ilyen nincs. Volt egy kollégám, aki amikor egy zenés műfajra azt mondtam, hogy nem szeretem, mindig kioktatott, hogy azt mindenki szereti. Lépjetek túl azon, hogy mindenkinek ugyanaz az ízlése, értékrendje mint nektek! Ez független attól, ki lesz a főpolgi.
És ahogy #12 írta a 2/3-os ellenzéki győzelmet 2023-ban.
15/19 anonim válasza:
Kedves utolsó most hogy mondod igazad van dehát azért van ott a SZINTE szócska 🤣🤣 a szinte mindenki az nem egyenlő a 100% mindenkivel. Kapíse? 🤣🤣
16/19 anonim válasza:
Mivel mindkét tábor, a Fidesz is, meg a "nagy ellenzék" is baloldali, ezért elég valószínű, hogy valaki ebből az ezer szálon összefonódott rendszerből lesz az új főpolgi. Hacsak nem történik meg végre az, hogy az emberek felébrednek és szembeköpik végre ezt az egész rendszert.
17/19 anonim válasza:
Nem szeretem karigerit, de a végletekig gyűlölöm a fideszt, ezért bármikor bárki van ellenük arra szavazok.
18/19 anonim válasza:
Karigeriszilvi viszont szereti a Fideszt és az MSZP-t is :) . Amíg Zuglóban volt polgármester, évekig zsebredugott kézzel nézte a Fidesz-MSZP összeborulás közös simlijeit.
19/19 anonim válasza:
Miért ne lenne főpolgi-választás. Föl kéne hagyni ezzel a hisztivel. Egyébként 1994-ben az MSZP/SZDSZ többség rövidebb határidővel változtatta meg a helyhatósági választás szabályait. De az az MSZP/SZDSZ többség és ezért az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!