A vidékiek miért nem szavazhatnak a főpolgármester választáson?
És neked van gondolatod arról mi a túró zajlik "iszapszentmotorospuszta-alsón"?
13 as ugyan nem a 12 es vagyok de az ország fele átutazóba se járt soha budapesten.
Szóval milyen alapon ugatna bele olyanba amit még csak nem is látott, nem hogy élt volna ott?
iszapgilisztáson sem választ a pösti polgit, tehát fordítva milyen alapon választhatna?
Konkrétan mi van a fővárosban, ami miatt a nem ott lakóknak kellene választójogot adni?
Attól, hogy "fővárosnak" hívjuk azért vegyük egy a lakosok jogát, hogy ők magunk határozzák meg, hogy mi van a városukban és ne máshol lakók?
Továbbá a kérdező miért szavazzon egy olyan város vezetésére, ahol 2 évente egy napot jár, semmilyen információja nincs róla, csak az, amit a köztudottan Karácsony-ellenes propagadna szajkóz.
Ezekről a kérdésekről annyira süt, hogy nem valós kérdések, hanem csak valósnak álcázott propagandakérdések, megrendelésre. Jön a főpolgi-választás, ezért most Karácsonyt kell majd ekézni meg sarazni, így most egy csomó Karácsonyt ekéző kérdés lesz kiírva a következő napokban, hetekben, hónapokban.
Az ilyen kérdések mind-mind erősítik bennem, hogy nem szabad a Fideszre szavazni, mert csak ugyanez a mocskolódás meg gyűlölködés fog továbbra is ömleni mindenhonnan.
17: nagyon igazad van.
ilyenkor mindig gondolkozom, mi a jobb: úgy tenni, mintha nem tudná az ember, hogy ez propagandás álkérdés és érvelve reagálni rá, vagy egyszeráen figyelmenk kívül hagyni.
#4 Az országgyűlési szavazáson igen sokan szavaznak, akik még életükben nem voltak Magyarországon, de még a térképen sem tudják megmutatni, hogy hol van. Ilyen alapon miért be szavazhatna a vidéki a főpolgira?
Amúgy én 40 évet éltem Pesten, most vidékiként magasról teszek rá, mi van a dzsungelben. A Pesten lakók szavazzák meg maguknak, hogy mit akarnak, engem kevéssé érdekel. Örülök, hogy már nem ott vagyok, és a lehető legkevesebbszer megyek be. A Pestiek ott boldogok, én meg itt. 🤷🏻♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!