Ebben az országban csak úgy lehet ki bírni hogy ha egyáltalán nem foglalkozunk a politikával?
9,11.
Nem menedzserként dolgozom, nem vezetőként.Minőségbiztosítás területén vagyok.
A szakirányom is ez volt.
A politika foglalkozik veled, ne aggódj.
Nincs menekvés.
14#
A versenyszféra piaci alapon működik.Úgy néz ki,hogy az általad semmitmondónak tartott műszaki menedzser ér többet a versenyszférában.
Lehet utánam csinálni, elvégezni munka mellett, plusz az angolt is tanulni.Akkoriban még nyelvvizsga is kellett a diplomához, amikor én végeztem.
Nem szocializmus van,hogy az állam bácsi döntse el a béreket, egyedül a közszférában képes erre.
Mit gondolsz, mi motivált, amikor kitaláltam,hogy diplomát akarok?
Naná,hogy a pénz, meg a kényelmesebb élet.Ennek rendeltem alá kvázi mindent akkoriban.
16#
Ezzel a "semmit értéssel" a magyar átlagbér dupláját keresem.Valamire mégiscsak jó volt.
Mellesleg, nem büfészak.A szakot német egyetemektől vették át, ott kint egy elismert jó végzettségnek számít.
Ha meg semmi tanulással ellehet végezni, miért buktak ki sokan a matematika, méréstechnika, áramlástan miatt?
kibírni - egy szó
Az undorító, és azt nem lehet kibírni, amit az EU művel!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!