Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szívesen utaztok majd ázsiai...

Szívesen utaztok majd ázsiai buszsofőrrel a fővárosban?

Figyelt kérdés
Nem tudnak magyarul, kresz, orvosi, páv, pszichológiai vizsgálat, stb. Iszonyatos folyamatos szűrőkön, képzésen, vizsgálaton kell átesnem hogy buszt vezessek. Gondolom őket is ilyen szigorúan szűrik majd...:D

#Bkv, busz, ázsiaivendégmunkás
2023. dec. 30. 11:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9-es...aha, a szokásos forgatókönyv. USA demokráciára, fejlődésre stb próbálja őket rávenni. Azt én se értem minek? Ezek népek menthetetlenek. Utána oda mennek a ruszkik(szíriába prigozsin "wagnerbékecsapata") és a pokol elszabadul. Ha választhatnék ki szálljon, inkább az USA. Nyugatnémet-Keletnémet, Dél-Korea-Észak-Korea pont jó példa
2023. dec. 30. 11:52
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk amikor mellette haladok el párhuzamosan, miközben áll a buszöbölben a busznak már több mint a felénél, de a BKK buszvezetője a Csömöri úton a János utcánál (azért írom a helyszínt mert már nem emlékszem, hogy melyik járat volt a 31, 46, 144 közül, de vélhetően a cinkotai buszgarázs alkalmazottja) épp csak kirakja az indexet és már húzza rám a kormányt, és tol a szembejövő sávba én kötve hiszem, hogy olyan szigorú feltételeknek kell megfelelni egy buszvezetőnek függetlenül attól, hogy magyar vagy filippínó.
2023. dec. 30. 11:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja egyébként mivel két éve járok csak autóval és előtte 38 évig tömegközlekedtem, az esetek 99%-ában előzékeny vagyok és kiengedem a buszt magam elé, hogy aztán 35-40-nel döcögjek mögötte majd szopok egy jó nagyot, amikor a forgalmas úton a következő megállónál kikerülni sem lehet.
2023. dec. 30. 11:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Az itt filippínókat védő és magyar sofőröket szapuló válaszolók mit fognak szólni ha lecserélik őket a melóhelyen olcsó ázsiaira, na arra kíváncsi lennék.
2023. dec. 30. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

"Iszonyatos folyamatos szűrőkön, képzésen, vizsgálaton kell átesnem hogy buszt vezessek."

Azért ne állítsuk már be a BKV buszsofőrt úgy, mintha űrhajós lenne.

Azt sem igazán értem mi ez a nagy rettegés, szerintetek a világ más részein nulla képzéssel vezetnek buszt?

"Majd ha a rocsból szabadítanak?"

Mert ugye a BKV helyi járatai annyival mennek,hogy bármi van úgy megcsuklik a buszváz, hogy szét kell vágnia a tűzoltóknak? :D

Menj fel a youtubera és nézd meg milyen a fülöp-szigeteki helyi és helyközi buszközlekedés, meg fogsz lepődni de a távolsági buszaik komolyabbak, mint a mieink. Ha ott nem törik össze évente a teljes állományt akkor Budapesten a belvárosban totálkárra törik a buszokat? :D

Más országokban a tömegközlekedéshez tök jó appok vannak, megveszed a jegyet és navigál is. A google maps szintén tartalmaz minden tömegközlekedési infót a nagyobb városokban. A turisták nagyobb része SZERINTEM nem a semmilyen nyelven nem beszélő magyar buszsofőrtől fog informálódni amikor van BKKapp, map, térkép a megállóban, net a telefonján. Nem 1992-t írunk.

Más országokban nem a buszsofőr az ellenőr a helyi járaton, lehet az online korban ezt el kellene már nálunk is engedni. Az a társadalom szégyene, hogy mi még mindig első ajtós felszállásra szorulunk...

2023. dec. 30. 12:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#14 fáj az igazság? Bénák a magyar buszsofőrök is, ez van. Agresszívan vezetnek, pedig a D kategória alapvetése a defenzív vezetés. Emellett nem tudják kezelni az utasokat, semmi empátia nincs bennük (pl ne csukja már óda csóri gyerek kezét).

Nyilván tisztelet a kevés kivételnek, de akinek nem inge, az úgyse veszi fel, aki meg felveszi, az így járt.

2023. dec. 30. 12:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
11:52 - de miért kell beavatkozni más országok működésébe, mondván mi így élünk, nekünk így jó, nektek is így kéne... Inkább egyik se pofázzon bele, se az USA, se az oroszok...
2023. dec. 30. 12:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Az miből derül ki hogy bénák a magyar sofőrök? Évtizedekig napi sok-sok órában azt a nagy dögöt vezetni, ne törjem össze a buszt(anyagi felelősség van, egy tükröt letörök fél havi fizu)utas ne sérüljön, a bénábnál bénább autósok manővereit előre lássam, ugyanis vészfékezni nem lehet, reülnek az utasok. Autós bénabéláknak a busz közellenség. Odacsukni meg hogy lehet valakit? Hány évtizede buszoztál? Fotocella!
2024. jan. 1. 09:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Repülnek az utasok
2024. jan. 1. 09:32
 20/20 Alex Fly ***** válasza:
52%
Igen, szívesen utazok vele. Mindenesetre őszintébb a mosolyom, mint amikor sofőrhiány miatt nem jön busz és mehetek gyalog...
2024. jan. 3. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!