Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van arról lista, hogy 2023-ban...

Van arról lista, hogy 2023-ban milyen új adókat hozott létre illetve emelt meg a Fidesz?

Figyelt kérdés
Már követni sem lehetett hogy melyik éjjel hány új adómódosítást nyomtak bele a Közlönybe. Van erről valami lista hogy eddig milyen adókat emeltek meg?

2023. dec. 28. 17:39
 1/6 MDaniel98 ***** válasza:
88%
Szerintem senki se szedte össze ezt.
2023. dec. 28. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem érdekel. Az SZJA 2016 óta nem változott és ez a lényeg.

Valahol be kell szedni a pénzt amit a vállalkozók megpróbálnak ellopni.

Bezzeg a baloldal megoldaná. Aki tisztességes bejelentett állásban dolgozik az fizessen többkulcsos szja-t. Aki csal, feketézik az meg hadd menjen.

2023. dec. 28. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Én pedig azt hittem hogy az a bizonyos baloldal van hatalmon. Ahogy a kampány is szólt: "a baloldal adükat emelne". Hát itt is van, megtörtént.
2023. dec. 28. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Adókat mindegyik kormány gyártott futószalagon.

Az én szemszögemből van viszont egy nagy különbség. Amikor a törvényesen megszerzett jövedelmem adóztatják 30-40 százalékkal akkor nincs döntési lehetőségem mert elveszik a pénzem mielőtt megkaptam. Aki feketén dolgozik attól pedig nem veszik el.

Ha a fogyasztást adóztatják akkor eldönthetem hogy megvásárolom az adott terméket vagy igénybe veszem az adott szolgáltatást vagy nem. Ezáltal leszek adófizető. Ha több terméket és szolgáltatást vásárolok akkor több adót fizetek.

Szerintem ez a legkorrektebb adóztatás. Az SZJA-t én el is törölném.

2023. dec. 28. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilván, ha rákeresel, akkor meg fogod találni.
2023. dec. 29. 06:34
 6/6 readymix ***** válasza:
2023. dec. 29. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!