Gulyás Mártonnak és a Partizán műsorának köszönhetjük, hogy a fidesz 2/3-al nyert?
Marci nagyon erőltette a hülye Nato kérdéseit, és kikényszerítette MZP-ből, a választ, ami miatt rengeteg magyar rettegve ment a fideszre szavazni.
"Támogatná-e fegyverekkel az ukránokat? Küldene-e katonákat? Ha a Nato úgy dönt, akkor igen."
Nyilván nem pontos idézet, de mindegy is, mert a fidesz média szépen beetette a néppel, hogyha MZP győz, akkor mehetünk a frontra harcolni.
Még az olyan emberekhez is eljutott a hír, akik egyáltalán nem foglalkoznak politikával. Például egyik ismerősöm sose volt szavazni, egyáltalán nem érdekelte a politika. Alapjában elégedetlen is volt Orbánnal, de mégis most az egyszer elment szavazni az egész családjával, és a fideszt választották 😂 Merthogy mondták neki otthon/valahol hallotta, hogyha az összefogás győz, akkor harcolhatunk az oroszok ellen.
Én utána le is iratkoztam a patronálói közül, nekem az volt a benyomásom, hogy ezt Gulyás Marci cseszte el nekünk.
Persze Márki Zay egyébként is problémás, de ezt Marci provokálta ki.
Igen, neki köszönhetjük sajnos. Nyilván nem ez volt a szándéka persze.
#1: Minden választáson többségben lesznek a hülyék illetve azok, akik nem járnak utána a dolgoknak. Ennek tudatában kell készülni a választásokra és sajnos emiatt is ilyen hazug a politika. Ha az emberek többsége átlátna rajta, akkor kénytelenek lennének őszintébbek lenne. De ilyen nem lesz.
#1 Persze ez igaz, de erre lehetett számítani. Vona ellen is durva lejárató kampány ment még 2018-ban, tanulhattak volna abból.
Nem tudom mégis mit gondolt Marci, MZP, meg az egész összefogásos csapat... alaposan meg kell fontolni minden egyes szót, ami elhagyja a szájukat.
Egy normális marketing csapat nem volt mögöttük, akik megnevelték volna őket?
800ezer ember szavazott a kamu miatt a Fideszre.
Hogy NATO tagként Mo támadó háborút és sorozást vezetne be az állatias orosz hadsereg ellen.
Miközben a NATO tagságunk miatt ilyet eleve nem tehetünk.
Választási csalás a választókat ilyesmivel megtéveszteni.
Ismétlem, ennek a hazugságnak az ismétlése súlykolása 800ezer szavazatot ért.
A Marci interjú előtt nagyjából úgy állt a szitu, hogy 51%összellenzék,49% köp... Fidesz hazaárulók.
És az interjút kiforgatva 2 hét alatt Fidesz hazaáruló 2/3 lett.
Tehát kijelenthető hogy bu zeráns gulyás Marci meg mzp a full őszinteségével 2 személyben megakadályozták a kormányváltâst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!