Visszaküldted-e az idei nemzeti konzultációt, mely "szuverenitásunk védelméről" szól?
Figyelt kérdés
Miért döntöttél így?2023. dec. 28. 12:56
11/26 anonim válasza:
Szerintem ilyen komoly dolgot a fidesz nem bíz az emberekre mint a visszaküldés, ezért már eleve meg van hogy "elegendően visszaküldték" már a kiküldés előtt is.
12/26 anonim válasza:
"Sajnos nem kaptam, így visszaküldeni sem tudtam."
13/26 anonim válasza:
12: az adataiddal szívesen kitöltöm, ha megírod nekem privátban.
14/26 anonim válasza:
Leadom Ahang gyűjtőponton ezt az agymenést, amit konzultációnak hazudnak.
Így lesz rá bizonyíték, hogy nem lett visszaküldve!
Ha érdekelné őket az emberek véleménye, azt kérdeznék, hogy jachtot akarok a nernek, vagy egészségügyet a népnek!?
16/26 anonim válasza:
A 14-hez hasonlóan jártam el én is
17/26 anonim válasza:
Tényleg képesek vagytok vele ilyen gyűjtőpontokat keresni? Nagyon ráérhettek... :D
18/26 anonim válasza:
Tud valaki mondani egy időpontot/helyet Debrecenben, hogy leadjam az összegyűjtött baromságokat?
20/26 anonim válasza:
Eddig mennyi gyűlt össze? És honnan lehet majd tudni, hogy nem hamisított kérdőívek-e?...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!