Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz és az őt kiszolgáló...

A Fidesz és az őt kiszolgáló M1 miért tekintik tisztogatásnak, hogy a lengyel köztv-t átstrukturálják?

Figyelt kérdés
Hasonlóan az M1-hez, ott is 0-24-ben ment a hazugságpropaganda terjesztésze- talán nem olyan magas szinten, mint nálunk - és most emiatt több műsort is beszüntetnek, a vezetőséget leváltják, akik főként a PIS párttól kerültek oda, helyükre független újságorok, műsorvezetők kerülnek. Ez miért is tisztogatás? Szerintem nálunk is ez kellene majd, ha egyszer sikerül leváltani a Fideszt.

2023. dec. 28. 09:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
84%

Nem szeretik nézni a gerinctelen hazaáruló propagandisták hogy máshol seggberúgják őket, és kitakarítják a szart az országból.

Pedig itt is ez vár rájuk.

2023. dec. 28. 10:13
 12/41 A kérdező kommentje:
Én is szívesebben élnék egy Donald Task-i demokrata EU-párti Lengyelországban, mint a csüngőhasú által irányított illibealrális Magyarországon.
2023. dec. 28. 10:16
 13/41 anonim ***** válasza:
16%
"Tehát a kormány törvényileg megengedett keretek közt kivágja a propagandistákat" Pon ez az, hogy nem törvényileg megengedtet keretek kközött. Egyrészről Tusk a köztv-t illetőleg olyan döntéseket is hozott, ami nem a kormány, hanem a médiatanács hatásköre. Illetve önhatlamúlag ölyan köz média átlaskító döntéseket is hozott, amiről 2/3-al kéne a parlamentnek döntrenie. Haranmdrészt pedig a személycserékre, maibenvalóbana kormáyn az illetékes, ott se tartotta be a felmondási időket, az meg mindenképpen elfogadhatalan, hogy a volt szerkesztőkre, akiket a felmondási időlet nem betartva meneszettek, szó szerint verőlegényeket küldenek.
2023. dec. 28. 10:21
 14/41 anonim ***** válasza:
79%
12, megnyugtatásul, ezt egyre többen teszik, Lengyelországban is növekedett a magyarok száma az utóbbi években, szerintem jövőre ugrásszerű növekedés lesz mellé.
2023. dec. 28. 10:22
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
"Én is szívesebben élnék egy Donald Task-i demokrata EU-párti Lengyelországban" Hát az is kizárt, hogy maga a lengyel alkotmánybíróság fogja megállítani Tuskot.
2023. dec. 28. 10:24
 16/41 anonim ***** válasza:
23%
" Lengyelországban is növekedett a magyarok száma az utóbbi években" Én a telexen azt olvastam, hogy az utóbbi években Lengyelország egy szörnyű elnyomó diktatúra volt.
2023. dec. 28. 10:27
 17/41 anonim ***** válasza:
30%

16, igazán nem akarlak megijeszteni, de a Telex sanszonsan szuveneritásvédelmi törvény ellenes, aminek értelmében, akár 3 évet is kaphatsz, ha ilyenre hivatkozol.

jobb félni, mint megijedni.

2023. dec. 28. 10:28
 18/41 anonim ***** válasza:
10%
Fordítsuk meg az esetet. Hollandiában sikerülne a Szabadságpártnak kormányalakítania. Erre Wildersb első lépésben elküldené a holland közmédia összes elfogult balliberális vezetőjét és szerkesztőjét a felmodnási időklet be nem tartva, majd verőlegényéket küldene rájuk. Akkor is rendben találná Brüsszel meg a jogvédők, ami történt?
2023. dec. 28. 10:31
 19/41 anonim ***** válasza:
85%
Bárcsak nálunk is ez történne. A kirúgott propagandisták pedig örüljenek, hogy az új kormàny ennyire demokratikus, hogy csak simán kivágják őket ahelyett, hogy mennének a kínzókamrába, ahol a helyük lenne.
2023. dec. 28. 10:33
 20/41 anonim ***** válasza:
80%
18, a jogvédelem is szuveneritás törvény ellenes lett ebben az országban, én nem szeretnék átvizsgálás után 3 év börtönbe menni amiatt, hogy jogvédőként válaszolok erre a kérdésre, ne haragúdj, a szabadságom fontosabb a börtönnél.
2023. dec. 28. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!