Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is Navracsics...

Szerintetek is Navracsics Tibor a legnormálisabb Fideszes politikus, egy ilyen ember mit keres a Fideszben?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Ha megfigyeled, az összes normális politikus a Fideszben van, az ellenzék vezetése áll idiótákból.
2023. dec. 28. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét táborban vannak normális, szakmailag jól felkészült, profi, korrekt politikusok is, meg véresszájú, elvakult figurák is.
2023. dec. 28. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Én tényleg nem tudom, hogy mi a különbség, de Navracsics Tibó nem tagja a Fidesznek, ő maga a kádé&pé
2023. dec. 28. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Nekem Győzike tűnik a legnormálisabb fideszes politikusnak.
2023. dec. 28. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Varga is normális, és mégis ott van.
2023. dec. 28. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ő volt a legnormálisabb.

A 2010-es győzelemkor is őt küldte be a tévébe, nem tudott volna orbánc megszólalni majd kiugrott a bőréből hogy visszakapja a hatalmat. Majd tudva, hogy navracsicsnak nem tetszene, amit itthon tenni akar, kiküldte brüsszelbe.

Otthon aztán elkezdődött a soros kampány, amiről meg is kérdezték brüsszelben és meglepődve annyit mondott csak, szerinte ez csak egy kommunikációs fogás.

Az ellenzék a szavait jól fel is kapta, de orbáncnak nem tetszett. Nem indította újra brüsszelbe és megfosztotta maradék hatalmától.

Be kellett hódolnia orbánnak, ezt az elkurtuk film megjelenése kapcsán tudta bizonyítani, amikor értelmes emberként elkezdte fújni orbán narratíváját, hogy egy szaros vidéki moziban az ellenzék miatt nem engedik játszani ezt a magasszintű történelmi filmet :D. Lement kutyába, ahelyett, hogy becsületesen kilépett volna.

Hadházy is megtette.

Az ilyen ember, aki feladja az elveit, csak, hogy játékban maradjon, elárulja az országot. Szóval mint ember egy nulla, hazaáruló. Függetlenül, hogy visszafogott stílusban teszi mindezt.

2023. dec. 28. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
fityeszesek között már csak tolvaj bűnözők vannak
2023. dec. 28. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Az új gazdaság fejlesztési miniszter (Nagy Márton) is korrekt sztem.
2024. márc. 18. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!