A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
1/16 anonim válasza:
Ez politika. Egy politikus nem magánemberként vesz részt egy ilyen találkozón, azt előre megszervezik és protokoll szerint kell eljárni, különben nem neki hanem azoknak lesz belőle problémája akiket képvisel.
Amelyik politikus nem akar kezet fogni Putyinnal az nem szerveztet meg találkozót vele vagy esetleg előre rendezik az esemény levezetését olyan módon az embereik, hogy ne is kelljen.
2/16 A kérdező kommentje:
Pont ezért gáz a kézfogás mert nem magánemberként tette.
2023. dec. 25. 20:00
3/16 anonim válasza:
Magánemberként és politikusként egyaránt kezet fogtam volna Putyinnal. Az EU vezetőivel nem lennék hajlandó, illetve Putyin helyében orbánnal sem.
4/16 anonim válasza:
Persze. Csak azt sajnálom hogy még mindig nem gratulálhatok neki az ukrjanai győzelemhez.
5/16 anonim válasza:
Az lett volna gáz, ha nem fog vele kezet, ez a diplomáciai minimum.
6/16 anonim válasza:
A kézfogás még nem jelent sem tisztelet, sem szeretetet, pusztán egy kézfogás, aminek eredete a régmúltban nyúlik vissza, és jelentése "nincs nálam fegyver". Mégis mi a baj azzal, ha Orbán és Putyin is jelzik egymás felé, hogy nem kívánják egymást leszúrni ott helyben?!
7/16 anonim válasza:
Én inkább úgy fejeztem volna ki a tiltakozásom hogy nem veszek több tonna uránt az oroszoktól.
8/16 anonim válasza:
Úri Szuka az egyetlen akivel nem fognék kezet.
9/16 anonim válasza:
Én még a találkozás lehetőségét is kizártam volna egy tömemggyilkossal és akkor most nem befogott orral beszélne velem kb a fél világ.
10/16 anonim válasza:
#9 Tömeggyilkos alatt bidenre vagy obamára gondolsz? És ki az, akivel azért beszél befogott orral a fél világ, mert egyikükkel találkozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!