Brüsszel miért nem képes megérteni hogy mi magyarok ebben a háborúban az orosz barátaink mellett vagyunk?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 16:08
11/31 A kérdező kommentje:
Ők a mi testvéreink.
2023. dec. 24. 18:25
12/31 anonim válasza:
A nagyapámat ők ölték meg a Don kanyarban.
Csak a fideszes magyarárulóknak a testvéreik.
13/31 anonim válasza:
Én magyar vagyok. Az oroszok nem a barátaim és nem is vagyok mellettük a háborúban.
14/31 anonim válasza:
Szerintem megérti, csak szándékkal azért figyelmezteti az engedetlen kutyát: hogyha egy közösségbe akar tartozni, akkor mégse úgy viselkedjen, mint egy kergült eb.
15/31 anonim válasza:
Nem vagyunk katonailag a konfrontáció egyik oldalán sem. Emberi oldalról vizsgálva pedig Ukrajnát támogatja az ország - humanitárius, tárgyi segélyekkel. Az eunak az nem tetszik, hogy semmit nem adunk a háborúzó felek kezébe, amivel egymást ölhetik. Talán ők is képesek lennének másként látni tényeket, ha velük határos országban dúlna olyan fegyveres konfliktus, amelyben tömegesen és fizikálisan ölik egymást emberek. 1200-3000 km távolságból semmi nem drága nekik! Pláne olyanoknak, akik életükben nem dolgoztak meg semmiért fizikálisan!
16/31 anonim válasza:
Aki szerint az oroszok a barátaink, az szimplán hazaáruló akinek lámpavason kellene lógnia.
17/31 Alex Fly válasza:
@15: katonailag jelenleg nem -de Putyin egyértelműen kijelentette, hogy Oroszország az EU-t és a NATOt (tehát Magyarországot is) ellenségének tekinti. Innentől kezdve mégis miért kellene bármiben is támogatni azt, aki az ellenségemnek tekinti magát?
18/31 anonim válasza:
Szövegértelmezés, Fly! Szövegértelmezés!
Gyakorolj!
19/31 Alex Fly válasza:
@18: szóval ismét csak a mellébeszélés, jó moszkovita szokás szerint...
20/31 anonim válasza:
Nem tudom, mi lehet abban a "moszkovita", hogy nem tudsz szöveget értelmezni! Gyakorolj csak tovább szorgalmasan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!