A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom
34 szavazat
1/9 anonim válasza:
Én teljes szívemből hiszek Klárikáék küldetésében, ami az örökös Fidesz kétharmad! Hajrá Klári!
2/9 anonim válasza:
Igen a bolgároknál született Klara Petrova Dobreva, bolgárul: Клара Петрова Добрева, Szófia, Bulgária, 1972. február 2.
3/9 Ársapkás Alispán válasza:
Jó látni ezeket a nagy narancsos-keresztény felebaráti megnyilvánulásokat az ünnepek alatt is.
Happy Kwanzaa-t tuskók!
4/9 anonim válasza:
Én csak boldog Karácsonyt jöttem kivánni :)
6/9 anonim válasza:
a kormány jövőre szavaz a parlamentben az európai minimálbérről,mert 2022-ben az eu larlamentben elfogadták és 2 évük van itthon is megszavazni.
ezzel a fidesz elveszi a dk-tól az "európai minimálbér" igéretét.
7/9 anonim válasza:
Aki ezt elhiszi, az totál fogalmatlan. A miniszterelnöknek nincs közvetlen ráhatása a bérekre, csak a közszférában.
8/9 anonim válasza:
klárika a farát se emelgetné a köznépért. ez ugyanolyan propaganda mint amit orbánék tolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!