Amúgy eskü nem értem mióta függ politikai oldaltól ki melyik csatorna műsorait nézi?
Én bevallom őszintén pont leszarom ki milyen párt oldalán áll ha egyszer tetszik a műsor nézem és pont nem érdekel jobb oldali vagy bal oldali vagy egyenes vagy ki tudja milyen.
Nem értem az ilyen embereket van egy jó műsor de nem nézem mert jaj ez ellenzéki komolyan ettől függ a műsor tetszik e vagy sem? hát ez gyerekes viselkedés szerintem ha valaki így gondolkozik szánalmas.
Nem egy ilyen kommentet láttam már sajnos.
Egyrészt Magyarországon ez az idők kezdete óta jelen lévő probléma, amiről igazából regényt lehetne irni, viszont lassan, de egyre biztosabban kezd megoldódni, ugyanis a streaming megjelenésével, ma már kimutatható számban kezdett csökkenni a lineáris csatornák nézettsége.
Mindenki megy át a youtube-ra, Netflixre és társaira.
Én pl élő sportot leszámitva nem vagyok hajlandó semmilyen tv csatornát sem nézni. Túl rövid az életem ahhoz, hogy reklámokkal töltsem ezt el és hál' Isten úgylátszik, ez trendszerűen növekszik.
Hát alapesetben engem se érdekelne, de pl ma is bekapcsoltam reggel 7-kor a tv-t aztán a pofámba nyomta, hogy Gyurcsányék úgy táncolnak, ahogy Brüsszelben fütyülnek...
Erre nem igazán vagyok kíváncsi. Főleg nem karácsonykor. :D
Nem közvetlenül függ tőle, hanem következmény.
A párom szokta kapcsolgatni a csatornákat, és nem szoktam figyelni hogy épp melyikre kapcsol, csak hallgatom azt, ahová épp rakta.
Elég pár mondatot hallanom hogy rászóljak:
"Királyiról kapcsold el!" ("Királyi csatorna") XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!