Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsenek ilyen iskolás...

Miért nincsenek ilyen iskolás ebédek Magyarországon? 🥲

Figyelt kérdés
[link]

2023. dec. 23. 18:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ezek után, szerinted miért nincsenek ilyen kaják a sulikonyhán?"

Mert mindenki beokádna. A mi időnkben még ott is normális ételek voltak, főzelék, fasírt stb, nem ilyen szemét, remélem soha nem is lesz.

2023. dec. 23. 19:05
 12/22 anonim ***** válasza:
5%

"AZ OTT NEM NYERS, HANEM FÜSTÖLT LAZAC :DD"

Valld be, hogy életedben nem füstöltél még!

2023. dec. 23. 19:06
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"A tatárbifsztek kifejezetten hagyományos kaja itthon

A sushi is elég népszerű már"

Mivel hogy nomád legeltető nép vagyunk és eleve a legősibb magyar étel persze hogy népszerű. A szusi nem népszerű.

2023. dec. 23. 19:09
 14/22 anonim ***** válasza:
#12 dehogy füstöltem, nem vagyok én vidéki. Füstölt lazacot viszont elég sokat ettem. :))
2023. dec. 23. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Pfőjj!
2023. dec. 23. 19:13
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Ez a kérdés arra volt jó, hogy kiderüljön, mennyi kulturálatlan bunkó van itt. Ételre nem teszünk ilyen megjegyzéseket, hogy "Pföjj" meg "beokádna" még ha te nem szereted az adott ételt akkor sem. Aztán van, aki a vidékiek lealacsonyításában éli ki magát, büszkék lehettek magatokra, jó nagy tirpák bunkók vagytok!
2023. dec. 23. 19:37
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
A vidék tartja hatalmon azokat, akik miatt nincs ilyen ebéd a magyar iskolákban, szóval minden pofont megérdemelnek
2023. dec. 23. 19:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az itteniek többsége olyan benyomást szeret kelteni, mint akik ismeretek terén még a szakértőket is lepipálják..

2023. dec. 23. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Én nem is kajáltam a menzán undoritó amitt ott kaja néven kapnak.Azt hittem anorexiás leszek egyszerün annyira íz nélküli olyan mint ha müanyag lenne az ottani éttel.
2023. dec. 23. 21:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Aki meg konyhán dolgozik szégyelje magát mert ez büncselekmény ki rakni is.Mert lehetne ólcson is jókat fözni csak az több munka lenne egyszerüb készen 5 perc allat ki rakni valamitt.
2023. dec. 23. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!