Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért mond ilyet, hogy...

Orbán miért mond ilyet, hogy el kell foglalni Brüsszelt/az Európai Uniót?

Figyelt kérdés

[link]

Elfoglalni Brüsszelt

A miniszterelnök azt mondta, az Európai Unió alapgondolata jó, Magyarország nem akarja otthagyni az európai közösséget, hanem át akarja venni a politikai irányítást Brüsszelben.

Tervünk nem az, hogy otthagyjuk, hanem hogy elfoglaljuk az Európai Uniót

- fogalmazott.

2023. dec. 23. 10:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Mert egy tehetetlen barom, aki mar regen elvesztette a kapcsolatat a valosaggal. Most fogoly a sajat krealmanyaban.
2023. dec. 23. 10:54
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Én gondolatolvasó vagyok, de bevallom, az ő gondolatait, még én sem tudom értelmezni, emiatt a minap egy gondolatolvasó értekezletet is összehoztunk a kollégákkal, de éjszakába tartó vitázás után, arra a következtetésre jutottunk, hogy igazából senki sem lát bele az ő gondolataiba.
2023. dec. 23. 10:56
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Tekintve az elmúlt napok nyilatkozatait is, ez tuti beteg. Ennek már nem elég Magyarország már az Uniót akarná irányítgatni.
2023. dec. 23. 10:57
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Azert mert Gyorben mar Brusszel uralkodik, lebombazta nuklearisan a teruletet. Csak nyilvan ezt az M1 sem adja le.

"Brusszel tamad" - melyik fronton?

2023. dec. 23. 11:06
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

#4 "melyik fronton?"

Szerintem bal halánték nyolcas idegpálya. Szegény Viktorka már debil, leszedálták Grazban.

2023. dec. 23. 11:19
 6/20 anonim ***** válasza:
2%
Mert partióta / szuverenista előretörésre van szükség az unióban jövőre, és erre esély is van.
2023. dec. 23. 11:54
 7/20 A kérdező kommentje:

Fidesz-előretörés? patrióta = fidesz

https://www.youtube.com/@PATRIOTA.csatorna

2023. dec. 23. 11:59
 8/20 anonim ***** válasza:
5%
Jó lenne végre kiebrudalni a sok fogyatékos lipsi vezetőt, de ennek sajnos kb 0 az esélye!
2023. dec. 23. 12:36
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ursula pont jobboldali es a fidesz segitette oda ahol van most

A parlament legnagyobb partja a neppart amely jobboldali ugye

Az igazi vezetok viszont a tagallamok kormanyai amelyek nagy resze szinten jobboldali

2023. dec. 25. 05:12
 10/20 anonim ***** válasza:

Valakinek ki kellene már állni az európai őslakosság mellett is.

Liberális haza és nemzetáruló dollár baloldalt onnan kellene először kizavarni. Soros féreg Györgynek semmi keresnivalója Európában.

2024. febr. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!