Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak még emberek akik...

Miért vannak még emberek akik tagadják azt a körülményt hogy Gyurcsány Ferenc a biztosítéka a Fidesz újabb és újabb 2/3 győzelmének?

Figyelt kérdés

Természetesen itt nem első sorban az echte DK szavazókra gondolok. Hanem azokra akik szintén kományváltast szeretnének de nem a DK-val szimpatizálnak. VISZONT: Ezen emberek szerint a Fidesznek egyáltalán nem érdeke Gyurcsány Ferenc felszínénen tartása és a folyamatosan ellene való pozicionálás. Szerintük nincs itt semmi látni való, semmi nem igaz ebből. Pedig bár sok évvel megkésve de már Donáth Anna is kimondta ezt, talán az eddigi egyetlen értelmes mondataként ami elhagyta a száját.

Orbán Viktor soha nem csinál mást mint minden egyes választáskor előveszi a Ferit és a visszatérésétől való félelmében mindenki a Fideszre szavaz. Az összes ellenzéki párt befurdik ezzel az emberrel. Az meg külön röhej hogy egyesek azt gondolják hogy Dobrev Klárának semmi köze Gyurcsány Ferenchez. Na most aki a fentebb említett okok miatt Gyurcsány fóbiás annak nyilván valóban acceptálhatatlan Dobrev Klára személye is.

2023. dec. 22. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#10 Igen. Ha nem is azonnal, de pár hét vagy hónap alatt nagyot zuhannának.
2023. dec. 22. 19:46
 12/18 A kérdező kommentje:

"Legutóbb például nem kellett Gyurcsány, elég volt annyit mondani, hogy az ellenzék háborút akar, és ha nem a FideSS-re szavazol akkor bizony háború lesz."

Most miért kell hülyének nézni?

Persze az is volt amit írtál, meg a "miniferi" meg a Feri aki hátulról irányítja a szálakat zsinóron. Még mzp-t is nagyrészt Gyurcsánnyal sarozták be. Az hogy a háborúval is azonosították az egy magas labda volt mert hülyeségeket beszélt. De az úgymond egy "véletlen". Nyilván azt kellett volna mondania hogy "bár van egy NATO aminek tagjai vagyunk és ez jelent kötelezettségeket, de mi nem értünk egyet ezzel a háborúval és mindent meg fogunk tenni azért hogy megvédjük a magyarokat és ha rajtunk múlik egyetlen magyar katona sem fog harcolni abban a háborúban"... Ennyit kellett volna mondania. Mert ezzel vegülis ugyan azt mondja de mégsem lehet kivágni belőle kontextusábol részleteket amikkel háború pártinak lehet vele bélyegezni. Ez ott él lett qva na. De semmi köze hozzá hogy a Fidesz részéről az alap koncepció az volt hogy hogy az ellenzék össze van ferizve

2023. dec. 22. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

13.

Az ellenzéknek senki nem tiltotta meg, hogy KITILTSA a sorai közül Ferikét. De sosem határolódnak el tőle deklaráltan, PEDIG KELLENE.

2023. dec. 22. 19:49
 14/18 A kérdező kommentje:

"Az ellenzéknek senki nem tiltotta meg, hogy KITILTSA a sorai közül Ferikét. De sosem határolódnak el tőle deklaráltan, PEDIG KELLENE."

Akkor nem érted mi a dilemma..

Az ellenzék akkor változtat bármin is ha az ellenzék szavazói (ebbe akárki akármelyik pártot bele értheti)

Ebben egyet értenek. Ahogy látom te is így látod. A baj azokkal van akik kifogasokkal élnek ezzel kapcsolatban (illetve nem abban az értelemben baj, hiszen szabad ország elvileg, mindenki azt gondolom amit csak akar) hogy ildomos lenne Gyurcsánynak eltűnnie a politikából ha nem akarunk újabb és újabb Fidesz 2/3-ot.

2023. dec. 22. 19:58
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ezt nihilizmusnak hívják. Akkor ennyi erővel semmit ne csináljunk mert levalthatatlan."

Hol olvastál olyat, hogy ne csináljunk semmit? Én csak a tényeket írtam le, hogy Gyurcsánytól függetlenül is megmaradnak a FideSS hívő tábora.

2023. dec. 22. 22:45
 16/18 A kérdező kommentje:

"Én csak a tényeket írtam le, hogy Gyurcsánytól függetlenül is megmaradnak a FideSS hívő tábora."

Tény??? Ez nálad ugyan annyira feltételezés, mint amennyire szerinted az én részemről csak egy feltételezés hogy változtatna a dolgokon?

Milyen tényekről beszélsz? Hogy hol olvastam hogy ne csináljunk semmit? Ilyent szó szerint valóban nem olvastam, viszont azzal hogy nem vagy (látszólag) hajlandó erősíteni azok táborát akik felismerték hogy a kormány egy kis szerencsehozó kabalaként tekint Ferire azzal én megelőlegeztem neked hogy olyan mintha semmit nem akarnál csinálni hiszen szerintem ennek elismerése a nulladik lépés lenne, ezért használtam ezt a szót.

2023. dec. 22. 23:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ma eltűnne Gyurcsány, az is már valószínűleg késő lenne. De ha 2009-ben visszavonult volna, vagy még inkább 2006-ban, akkor szerintem 14-ben már le is váltottuk volna Orbánt.
2023. dec. 25. 13:07
 18/18 A kérdező kommentje:

"Ha ma eltűnne Gyurcsány, az is már valószínűleg késő lenne. De ha 2009-ben visszavonult volna, vagy még inkább 2006-ban, akkor szerintem 14-ben már le is váltottuk volna Orbánt."

Én úgy gondolom ez elvi kérdés. Aztán majd meglátjuk, kárt biztosan nem okozna ha eltűnne. Akárhogyan is a Gyurcsánnyal való fenyegetőzésnek van egy igazságmagva. Abban a tekintetben hogy valóban nem lenne ildomos egy korábbi ámokfutót vissza szavazni a mostani helyett. Ezt a Fidesz is kihasználja és erre építkezik választásról választásra. Ha ez nem lenne ennél szinte csak nevetségesebb és komolytalanabb ellenségképekkel rukkolhatna elő és talán apránként szorulna vissza a támogatottsága.

2023. dec. 25. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!