Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is van aki emiatt nem...

Más is van aki emiatt nem nézi a Fókuszcsoport Ádám videóit?

Figyelt kérdés

Szoktam politikai tartalmat fogyasztani youtubeon és az alapján amilyen témákról beszélnek a Fókuszcsoportban, szívesen nézném az ő videóikat is. Pl. amiben a Puzsér meg a Vona Gábor beszélt a legtöbbet meg néha az MZP, azt is megnéztem mert abban az Ádám alig beszélt. Szóval amit akartam kérdezni, hogy két dolog miatt nem tudom kényelmesen hallgatni/nézni az Ádámot, az egyik az, hogy mindig olyan a haja mintha most kelt volna ki az ágyból. Nem tudom miért kelti bennem ezt az érzést mert relatív rendezett a frizurája, mégis ha ránézek zavar. A másik, hogy sosem szokta kimondani a szavak végén lévő mássalhangzókat. Mintha minden egyes szó végére elfáradna a szája és nincs ereje kimondani azt az utolsó betűt.

Érdekel, hogy ez ritka tulajdonság-e ha valakit ezek zavarnak, vagy azért többen is vannak akik emiatt nem nézik?

2023. dec. 22. 12:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem szoktam valakinek a haja miatt nem nézni videókat:D Az említett beszédhibát én nem vettem észre. A hajával meg szerintem semmi baj, nekem nem tetszik így, általában pedig hallgatni szoktam, nem nézni. A videóiknál nem annyira fontos a kép szerintem.
2024. jan. 6. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!