Orbán miért nem vétózott Brüsszelben? Nem érzik a fidesz szavazók átverve magukat?
Jól elszórakoztattok ezzel a "ha van rajta sapka, ha nincs rajta sapka akkor is rossz" megnyilvánulásokkal.
Be volt tárazva sok szövegetek, hogy miképpen fikázzátok majd Orbánt amiért vétózott és kellett pár nap mire megérkezett az utasítás, hogy most miket mondjátok amiért nem vétózott.
Orbán mindig meg tud lepni milyen zseniálisan palira vesz titeket és mennyire vergődtök utána.
Jaj, a zorbán nem vétózott. Nyafff
"Be volt tárazva sok szövegetek, hogy miképpen fikázzátok majd Orbánt amiért vétózott és kellett pár nap mire megérkezett az utasítás, hogy most miket mondjátok amiért nem vétózott."
Én ezt vállalom, hogy erre készültem, ezen járt az agyam előtte sokat. De ez miért is az én hibám? Orbán kommunikációja így volt összefoglalható előtte: "nem fogjuk engedni! nem fogjuk engedni! nem fogjuk engedni! nem fogjuk engedni! "
Mi történt? Engedte. Azt is a legmegalázóbb módon, úgy, hogy meglapogatták a vállát és azt mondták neki, hogy "figyelj, fizetek neked egy kávét, csak húzz a p*csába, amíg mi szavazunk".
Szóval jahh, vállalom, hogy nem erre készültem. De nem nekem tett implicit ígéretet, hogy vétózni fog, hanem neked/nektek, fidesz szavazóknak. A te példáddal élve, "ha van rajta sapka, ha nincs rajta sapka akkor is JÓ", ha Orbánról van szó.
#14 "Semmi olyat nem áldozott fel, ami fontos lenne, "
Ugyanezt csinálta a szankciók esetében is és a balliberálisok felől ugyanígy jött a hiszti is miatta minden esetben. :)
"Semmi olyat nem áldozott fel, ami fontos lenne"
Oh dehogynem, szépen felköpött és aláállt. Na nem mintha eddig ne lett volna takonygerincű, de most már az egész EU tisztában van vele ahogy a pórázon megsétáltatták.
Na meg biztos nem fogja az 50 milliárdot később megszavazni, mint a tavalyi ukrajnai támogatást, ugye? Hisz annyira kiáll az elvei mellett.🤣
Csak nehogy elfelejtse ebben a füttykoncertben, miközben négykézláb előadja a győzelmi táncát, hogy a részben feloldott pénzeket újra le is lehet zárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!