Az összeesküvés-hívők szerint végül is mi volt a háttérhatalom célja a coviddal?
Először az volt, hogy szándékosan engedték szabadon a vírust, hogy kiirtsák az emberiséget.
Ez nem jött be, utána az lett a narratíva, hogy így akarják korlátozni az embereket, és bevezetni egy totális diktatúrát.
Aztán jöttek az oltások, és covid már csak az ürügy volt, hogy beadhassák a vakcinát, ami meddővé tesz/elbutít/megöl. Ja és persze ott voltak az védettségi kártyák, aminek szintén egyfajta diktatúra kiépítésben volt szerepe.
A covid időközben influenza szintűre mérséklődött, az beoltotta élnek és virulnak (az oltatlanokkal együtt), a védettségi kártya meg már jó ideje a múlté.
Tehát így utólag visszatekintve mi is volt a háttérhatalom célja konkrétan a koronavírussal?
"Adókal nem tudták volna tönkre tenni kis válalkozásokat mert tudom fura de nem 1 nap allat hoznak törvényeket máshol."
A coviddal sem egy nap alatt tették tönkre a kis vállalkozásokat. Sőt, igazán tönkre sem lettek téve. Bár néhány becsődölt, de még mindig vannak kis- és középvállalkozások bőven.
"Turizmosbol élö országok tönkre menetelén ki kaszált, halotál már a valutákrol meg a sortolásrol.""
A valuták kaszáltak rajta? O.o
Mi az a sortolás? Melyik turizmusbl élő országok mentek tönkre? Választ erre nem kaptam, mondjuk arra sem, hogy ki kaszált rajtuk.
"Akkor benzin kutak helyet mondjuk éttermek amik nem válaltak ki szálitást azokat valaki meg kapta valós áron alul."
Ja értem. Akkor mégsem voltak benzinkutak, amiket felvásárolt a magyar állam. Helyette legyenek inkább éttermet, változtassunk a mesén. :D
"Akkor benzin kutak helyet mondjuk éttermek amik nem válaltak ki szálitást azokat valaki meg kapta valós áron alul."
Ja, ha arra nem tudsz példát mondani, akkor inkább valami más? Oké, akkor légyszíves írjál példát arra, hogy melyik éttermet is vásárolta fel "valaki", és vitte tovább? Igen, zártak be éttermek, érdekes módon viszont rengeteg megmaradt, sőt: köszönik szépen és nagyon jól vannak. Amelyik bezárt, annál elképzelhető, hogy valamilyen menedzsmentbeli probléma volt, például nem akart alkalmazkodni az aktuális körülményekhez?
"Tart munkanélküliek milliönak árán."
Hol van jelenleg millió munkanélküli? Én értem, hogy a te képességeidnek megfelelő embereknek nehéz még egy biorobot állást is elvállalni, mert azért legalább azt fel kell fogni, hogy neked a kék csavaron kell hetet csavarni, ami esetleg már nehézséget okoz. De melyik országban van millió munkanélküli? Mert akármennyire is fidesz van, mégis valahogy elég sokan dolgoznak - oké, ezek az én ismerőseim, nyilván egészen más körökben mozgolódunk...
De te egészen kihegyezed a mondandódat Magyarországra. Gondolom fogalmad sincs, hogy amúgy mi történt az elmúlt években a világban. Mert a covid kezelése máshol is egészen hasonlóan működött máshol is. Akkor szerinted mindenhol és mindent is felvásárolt... Ki is? Kik is?
Értem én, hogy a mucsaröcsöge-alsói italboltban okosnak számítasz, mert hallottál már szavakat és meg is próbálod használni őket, de kicsit is tanultabb közegben meglehetősen butácskának tűnsz.
Kedves kérdező, inkább az a gáz hogy neked eszedbe sem jut hogy ez az egész egy alaposan megtervezett dolog volt, mindent elhiszel feltételek nélkül.
Gondolom fideszes vagy és templomba is jársz.
"Kedves kérdező, inkább az a gáz hogy neked eszedbe sem jut hogy ez az egész egy alaposan megtervezett dolog volt"
Eszembe jutott, el is gondolkodtam rajta úgy 5 percig. De nem találtam értelmes narratívát.
Te meg tudnád osztani velünk, hogy mi is volt pontosan? Kiknek a terve volt, mi volt a terv, és mi a cél vele?
"mindent elhiszel feltételek nélkül."
Pont ez a lényeg, hogy semmit nem hiszek el feltételek nélkül, konteós baromságokat pláne nem.
"Gondolom fideszes vagy és templomba is jársz."
Egyik sem talált.
Sajnos nem tudom hogy tű-pontosan mi is lehetett, de 100% hogy anyagi, pénzügyi, gazdasági, haszonszerzési és befolyásolási okai lehettek.
Nagyon helyes hogy nem hiszel el mindent, de akkor a mainstream narrativának sem higgyj.
Én úgy gondolom, hogy a covidot nem szándékosan szabadították rá a világra, de ha már úgy alakult a világvezetői és tőkései megpróbáltak rajta anyagi és hatalmi szinten nyerészkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!