Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ukrajna UNIÓs csatlakozását...

Bandy1126 kérdése:

Ukrajna UNIÓs csatlakozását akarják vagy NATO csatlakozást?

Figyelt kérdés

2023. dec. 21. 12:07
1 2
 11/18 Alex Fly ***** válasza:
0%
@10: erre nem az én feladatom válaszolni. Vannak az EU-nak, a NATOnak és Ukrajnának erre szakosodott tisztviselői, akiknek az a feladatuk, hogy ezt eldöntsék...
2023. dec. 21. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyi lehet a csatlakozási idő kb.mindkettőnél?"

EU esetében a felvett országok átlag 10 év alatt "teljesítették" a feltételeket- tehát 10-15 év szerintem Ukrajna esetében.

A NATO csatlakozás szerintem nem fog létrejönni.

2023. dec. 21. 18:07
 13/18 Alex Fly ***** válasza:
22%
@12: "A NATO csatlakozás szerintem nem fog létrejönni." -pedig a biztonságunk és a stabilitás érdekében az a fontosabb...
2023. dec. 21. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:

"pedig a biztonságunk és a stabilitás érdekében az a fontosabb..."

Értetem! :) Azov hadsereget a NATO védelmi szövetségbe, szuper.

Ukrajna EU csatlakozása min, 10-15 év.

A NATO csatlakozás Ukrajna részéről szerintem, lehetetlen.

Nagy mértékben veszélyeztetné Oroszország , biztonságát, stabilitását, szuverenitását. Az Oroszok mindent el fognak követni, hogy Ukrajna NATO csatlakozása ne történhessen meg, soha. Oroszország 2022. február 24-én ezt bebiztosította.

2023. dec. 21. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
"Ukrajna EU csatlakozása min, 10-15 év." Kb 20-30 év lett volna a 2021-es ukrajnai állapotok szerint az Eu-s csatlakozáshoz, most, hogy még háború is van kb 50 év a reális
2023. dec. 21. 19:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Mindkettőt szeretnék az ukránok.

1.

Igen OV kivonult kávézni.

És ezek a KORUNKAT MEGHATÁRORÓ - 〰️ politikusok maradtak 〰️ , mind nagy volumenű "lángelme". Annyi eszük van együtt, mint egy marék molylepkének.

Egy 12. C-ben is több az IQ.

EU csatlakozás 10-30 év között, ha a mostani EU minden pénzt Ukrajnába öl.

De abba tönkre is megy.

NATO csatlakozás írracionális.

"Korunk zseni EU politikusai" érdekemberek, érdekkormányokkal, jó nagy pénzigénnyel, és megalkuváskésséggel:

🤑🤑🤑🤑🤑

1. Ausztria: Karl Nehammer szövetségi kancellár ,2. Belgium : Alexander De Croo miniszterelnök, 3.: Bulgária Nikolaj Denkov miniszterelnök; 4.: Horvátország Andrej Plenković miniszterelnök; 5.: Ciprus Níkosz Hrisztodulídesz köztársasági elnök; 6.: Cseh Köztársaság Petr Fiala miniszterelnök; 7.: Dánia Mette Frederiksen 🍌 miniszterelnök; 8. : Írország Leo Varadkar miniszterelnök 9. : Észtország Kaja Kallas miniszterelnök; 10. : Finnország Petteri Orpo miniszterelnök; 11. : Franciaország Emmanuel Macron köztársasági elnök ; 12. : Németország Olaf Scholz szövetségi kancellár ; 13. :Görögország Kirjákosz Micotákisz miniszterelnök; 14. : Olaszország Giorgia Meloni miniszterelnök; 15.: Lettország Evika Siliņa Miniszterelnök; 16. :Litvánia Gitanas Nausėda köztársasági elnök ; 17. :Luxemburg Luc Frieden miniszterelnök; 18.: Málta Robert Abela miniszterelnök; 19. : Hollandia Mark Rutte miniszterelnök; 20. : Lengyelország Donald Tusk miniszterelnök; 21.:PortugáliA António Costaminiszterelnök; 22.: Románia Klaus Werner Lohannis elnök; 23. Szlovákia Robert Fico ✔ Prime Minister; 24. : Szlovénia Robert Golob miniszterelnök; 25. : Spanyolország Pedro Sánchezminiszterelnök; 26 :.Svédország Ulf Kristersson miniszterelnök

2023. dec. 21. 20:12
 17/18 Alex Fly ***** válasza:
33%

@14: Az ukrán haderő nem csak az Azovból áll -de azokkal együtt valós harcokban bizonyították a képességeiket, amivel csak erősíthetnek minket.

Egy ilyen szövetségessel nagyobb biztonságban lennénk -és Ukrajna is biztonságban lenne az oroszoktól a világ legerősebb szövetségének a tagjaként.

Nem véletlenül erőlködnek a ruszkik, hogy ezt megakadályozzák: eléggé keresztbe tesz a birodalmi világhódító elképzeléseiknek.

2023. dec. 21. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17.

A ruszkiknak meglátásom szerint nem erőlködés a NATO terjeszkedés megállítása , de ha az is lenne, a végletekig elmennek, hogy a területeiktől távol tartsák a NATO szövetséget.

Ha az ő szemszögükből vizsgálja valaki a NATO fenyegetést ehhez minden joguk meg is van.

Én nem gondolom úgy hogy az Azov , Kraken, vagy Ajdar nazzzi alakulatok bármit is bizonyítottak volna. Veszteségeik rendkívül nagyok. Az úgy nevezett ellentámadásban sem ők jeleskedtek. Ha hat hónap alatt egy légvonalban 10 -12 km széles frontszakasz megnyitása , és térképtől függően 7-8 km előrehaladás azon a frontszakaszon, egyáltalán ellentámadásnak nevezhető(!!).

A hősies harcok ellenére,-- az ukránok hősiességüket nem vitatom , DE ez nagyon gyenge, szánalmas teljesítmény. Ráadásul a legtöbb alakulatukat 50-75%- os veszteséget szenvedett , és csak utána hozták ki őket a saját maguk által létrehozott tűzzsákból. Maryinka elesett. Avdiivka kettős bekerítésben van. Hetek kérdése és a Donyeck rész összeomlik. Most kétségbeesetten, védelmi vonalakat ásnak orosz mintára-- de ez nem ugyanaz lesz -- ezek nagy részét katonák ássák.

Az oroszokét cégek építették nagyrészt arra rendszeresített gépekkel.

Betont betonra öntöttek.

A nyugati gyorstalpaló NATO kiképzés eredménytelen volt az Ukránoknak.

Csak a totális nyugati pénz és az amerikai fegyver, tartotta eddig is abban a mederben a harcokat ami az oroszoknak megfelel még évekig ha kell.

A nyugat összeomlásáig.

Viszont ha a támogatások apadnak Ukrajna részére , nagyon gyorsan össze tud omlani az a nagy "lőtér ország".

Sem az EU sem a NATO nem nyer semmit Ukrajna csatlakozásával.

2023. dec. 21. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!