Orbán Viktornak tényleg volt egy útja a Grazi Klinikára?
Az Átlátszó főszerkesztője mesélte, hogy a grazi sztori egy fb-posztból ered, amin a miniszterelnöki kisbuszt lefotózták egy grazi magánklinika előtt, és elindult a pörgés, hogy na bezzeg a magyar egészségügy.
A sztori szépsége, hogy a 444 egyik újságírója derítette ki, hogy a fénykép a Fidesz kihelyezett pártkongresszusán készült, Balatonszemesen. Az épület, ami előtt parkolt a busz, eléggé hasonló stílusban épült, mint egy grazi kórház.
Tanulság az ellenzékieknek: nem kell mindent elhinni, attól, hogy Orbán egy g.ci benne.
Tanulság kormánypártiaknak: bizony a független sajtó tényleg utánajár annak is, ami nem Orbánt ekézi.
"mossa a sz@rt a 3-as, de az akkor is büdös marad!"
Ez a végtelen tipikus példája annak, hogy ha valaki egyetlen pillanatra nem mocskolja Orbánt, akkor ráhúzzák, hogy fideszes.
"Ne is zavarjon, hogy 20 éve még csak nem is létezett az Átlátszó, de a 444 sem."
Egyedül az zavar, hogy nem tudom, milyen 20 évről beszélsz, mert én nem említettem semmilyen 20 évet. A grazi magánklinika emlékeim szerint MZP kampányában került elő, az pedig nem 20 éve volt.
Egyébként valóban hibáztam, mert nem az atlatszo, hanem a lakmusz írta meg, és nem Balatonszemesen, hanem Balatonfüreden készült a fénykép.
Szerintem van éppen elég valóságos ocsmányság Orbánék számláján, nincs szükség fiktív elemekre a listán. Nekem ebben a sztoriban sokkal fontosabb tanulság a független sajtó korrektsége, mert szeretik a fideszesek még a lakmuszt is propagandaportálnak nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!