Pfúúúú, mennyi krumplit ér most egy ilyen inzultációs reklám idemásolása? Infláció követő legalább?
A kutyusom mindig megmorogja amikor a tvbe megy a füttyentgetés, én meg nem iszok kávét hogy kizavarjanak rá :)
2023. dec. 20. 14:51
2/11 anonim válasza:
Én egyet értek ezekkel, bár annyit mindenképp hozzátennék, hogy jogilag Ukrajna nem áll HÁBORÚRBAN, mivel Oroszország nem üzent nekik hadat semmilyen módon.
Népirtás van ott, nem háború, igy jogi akadályát ennek nem látom, ha megfelelnek a feltételeknek -jelenleg sajnos nem-.
2023. dec. 20. 15:07
3/11 anonim válasza:
Csak egy kérdés: Szerinted pl. a sárgarépa, amit megveszel a boltban, az nem génmódosított?😆 És az uborka? És még lehetne sorolni...
2023. dec. 20. 15:07
4/11 anonim válasza:
JÖN A KORMÁNYINFÓ, ORBÁN VIKTOR TESZ BEJELENTÉSEKET...szerintetek lehet hogy bevallja hogy eddig hazudott-lopott, és lemond?
2023. dec. 20. 15:10
5/11 anonim válasza:
4, én most is bizom benne, hogy felszólitja az összes oligarcháját és Andit, hogy fejvesztés terhe mellett fizessenek vissza mindent, amit profitként értek el állami megrendelésekből, visszahivja a 400milliárd forintnyi alapitványi zsét, ami elvesztette közpénzjellegét, utolsó döntéseként belépteti az országot az EU ügyészségbe, majd új választásokat kiirva, bejelenti, hogy visszavonul az aktiv politizálástól, vállalva a bűntetőjogi felelőséget az ország helyzetéért és feloszlatva Fideszt kiván boldog Karácsony (Gergelyt).
2023. dec. 20. 15:13
6/11 anonim válasza:
Azt vagid h Orban vetozhatta volna ezt es nem tette.
En amugy nem tamogatom Ukrajna felvetelet, de nem a fent emlitett okok miatt.
2023. dec. 20. 15:44
7/11 anonim válasza:
"- Magyar gazdák és családjaikat tönkretéve engedjük be a GÉNMÓDOSÍTOTT ukrán gabonát" Ezt óbégatják itthon. Ehhez képest nekem van bérbe adva földem. Az ukrán gabona leverte az árakat, ezért ebben az évben a bérleti díjat egyharmaddal többet tudtak fizetni, mint múlt évben. Génmódosított termény. Törvényeink szerint, génmódosított vetőmagot nem lehet ültetni. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogyasztasz olyat. A szója, amit behoznak, génmódosított és gyakorlatilag minden feldolgozott ételben megtalálható. Az ukrán gabonával inkább az a baj, olyan vegyszereket használnak, amik EU-ban már tiltva vannak.
2023. dec. 20. 15:52
8/11 anonim válasza:
Senki nem akarja addig felvenni Ukrajnát, amíg háborúban áll.
A génmódosított ukrán gabonát nem tudom honnan szedted. Mivel nem EU-tag, ezért nem vonatkoznak rájuk ugyanazok a szigorú szabályok, ezért például idehaza tiltott vegyszereket használhatnak. De ez nem jelenti azt, hogy génmódosítottak. Egyáltalán tudod, hogy mit jelent ez? Másrészt ha EU-tagok lennének, akkor rájuk is ugyanazok a szigorú szabályok vonatkoznának.
Fegyvereket és pénzt pedig küldenék igen.
2023. dec. 20. 16:08
9/11 anonim válasza:
8, Németországban, Franciaországban bizonyosan tudom, de asszem az angoloknál és egyes Balti országoknál is van ilyen, ők évek óta használnak génmódositott élelmiszereket, gyakorlatilag a legtöbb nyugati országban lehet és mivel Magyarországon jelen vannak azok a beszállitók és viszonteladók, akik gyakorlatilag nyugati központi raktárakból hozzák be az élelmiszereket, ezért szinte biztos lehetsz benne, hogy Magyarországon is fogyasztottál már génmódositott élelmiszert, akárhányánan is fogtok ezért lepontozni, ez valid, már ma is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!