Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem fogyott le...

Csak szerintem fogyott le látványosan Gyurcsány Ferenc?

Figyelt kérdés
Beteg? Vagy csak fáradt, mostanában soványnak tűnik, meg nagyon megöregedett, nagyon ráncos, lóg a bőr az arcán.

2023. dec. 19. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Szó, mi szó: tényleg nem fest jól:

[link]

(Pedig a hajára ráférne a festés, mert teljesen megőszült.) :)

2023. dec. 19. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
De még így is jobban fest mint orbán aki mindjárt kipukkad amikor épp nem kap idegbajt. :D
2023. dec. 19. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen, valami gond van belül.
2023. dec. 19. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Az alkoholista sokszor nagyon sovány, tipikus ingatag mozgása józan állapotban is fennmarad, remeg, ügyetlenné válik, érzéketlenségek alakulhatnak ki, mely fokozza a balesetveszélyt. Alkoholmegvonás esetén delírium, tudatzavar, hallucinációs állapot esetleg epilepsziás roham is felléphet.
2023. dec. 20. 06:27
 5/8 bbenjoe ***** válasza:
51%
Hát én marhára utálom a tagot, de mint embertársamnak akkor is jó egészséget és hosszú életet kívánok neki. Már csak azért is, mert a legkisebb gyereke csak 8 éves! Remélhetőleg hamarosan új erőre kap.
2023. dec. 20. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Amint lecseréli az öregecskedő feleségét.
2023. dec. 20. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig is sovány volt. Ilyen alkat.
2023. dec. 24. 21:46
 8/8 everlight ***** válasza:
Sose volt kövér némi felesleg volt rajta az elmúlt 5-6 évben,de még mindig jobb mint Orbán aki a lábfejét se látja a hasától.
2024. márc. 15. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!