Ha az ellenzéki összefogás lenen kormányon akkor az angol is hivatalos nyelv lenne?
Figyelt kérdés
#össszefogás
2023. dec. 16. 21:59
11/14 anonim válasza:
Ha már a nyelv szóba került, nem értem miért az angol a világnyelv. Magyarországon inkább a németet kellene jobban nyomni, elvégre német nyelvterület itt van a szomszédban. Ezeken a területeken sem beszélnek annyira angolul, mégis gazdag országok. Amelyik ország közelebb van és erős a gazdasága célszerű annak nyelvét jól megtanulni. akkor mondhatod azt hogy versenyképesség.
12/14 anonim válasza:
Nem értem miért az angolt oktatják elsőnek, értem én világnyelv
bocsának elírtam az első mondatot, fáradt vagyok.
13/14 anonim válasza:
"német nyelvterület itt van a szomszédban. Ezeken a területeken sem beszélnek annyira angolul"
Dehogynem.
14/14 anonim válasza:
Gobdoltam hogy lepontoztok de akkor sincs igazatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!