Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "Nemzeti Konzultcióval"...

A "Nemzeti Konzultcióval" sikerült végleg bedönteni a Magyar Postát így karácsony előtt?

Figyelt kérdés
Egy képeslapot 1 hét alatt kaptam meg, pedig akkor még csak november vége volt...

2023. dec. 16. 08:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Nem.
2023. dec. 16. 08:07
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

1 hét alatt? Az még karácsonyon kívül is szép siker a postától.

Ahogy a mondás is tartja: Ha sietni kell, ha gyorsnak lenni, minden másra ott a MÁV meg a Posta.

2023. dec. 16. 08:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a postát bedönteni, így is baromi lassú. Európán belül külföldről hamarabb szoktam megkapni a csomagokat, mint Magyarországon belülről.
2023. dec. 16. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem legalább annyit tehet róla a sok rendelt vacak, aminek a fele a kukában végzi.
2023. dec. 16. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem. De én online töltöttem. Mert a moslékos banda ellopja🤣

Elég hülye az aki továbbadja nekik névvel és címmel együtt. Ezek személyes adatok,szóval én biztos nem adnám oda senkinek, főleg ezeknek nem.

2023. dec. 17. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Legalabb adnak munkat a levelfeldolgozasnak... ma mar a posta hanyatlik a levelek teren, a csomagok meg egy masik uzletag. Karacsonykor a csomagos resz van tulterhelve, nem a levelek!
2023. dec. 17. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyebkent a levelek, kepeslapok kezbesitesenel az 1 het az teljesen normalis. Egyszer postaszolgalati boritekban tesztbol feladtam magamnak egy ures levelet (nem ajanlott, sima). Bedobtam piros postaladaba, par utcanyira 2 honap mulva erkezett meg. Lassuak, mint az anyatetu. :D
2023. dec. 17. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy látom az ötös véleménye fájdalmas igazság volt.
2023. dec. 18. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

8 Te vagy az 5os is. Eleg gaz, amikor magadnak tartod a diszf@szt... foleg aldozati pozbol.

De segitek: egyszeruen mindenki ostobasagnak tartja a fidernyak paranoiadat, ezert lettel lepontozva. Nincs itt semmifele fajdalmas igazsag. XD

2023. dec. 18. 00:47
 10/11 anonim ***** válasza:

9:🤣mivan??? Milyen áldozatról hablatyolsz??? Moslekos szavazók ti egy másik dimenzióban vagytok. Sajnos pedig,de,nem tetszik az igazság.Csak vergődjetek tovább!!!!

Nincs itt semmilyen paranojjaa!! Csak gyűjtsétek tovább a 2 millió konzultaciós ívet🤣🤣🤣🤣🤣🤣szánalmas és nevetséges. Még a 200.000ret se tudtátok begyűjteni a múltkor. Mit akartok ti?!

2023. dec. 18. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!