Magyarország tényleg a második legszegényebb ország az unióban?

"De hiszen már a Románoknál is jobb az élet színvonal sőt már a szerbeknél is."
Általában egy német vagy egy osztrák töredékét keresi mint egy magyar ember és teszi ezt úgy, hogy náluk az árak magasabbak, Románia meg labdába sem rúghat Németország vagy Ausztria mellet. Kb csak a holdat ugatják. Európában Svájc az egyetlen amit Kismagyarországként emlegetnek, mert majdnem olyan gazdagok mint mi.

5.
A románok erőszakkal vívták ki a szabadságukat.
Erőszakkal távolították el a diktátorukat.
Erőszakkal tartóztatták le a fél parlamentet pár éve akik most is börtönben vannak.
Ők nem tűrik a diktátorokat...
Mo társadalma pedig nemhogy tűri ezt, kéri a diktatúrát, kéri az alacsony fizukat, kéri az eü leépítését, kéri hogy rúgják ki a melóhelyéről a tőle olcsóbban dolgozó filippínó miatt.

Mivel a zemberek ezt akarták, így igen. De nézd a jó oldalát:
Ha fordítva olvassák be a királyi TV-ben vagy a királyi rádióban, akkor máris az utolsó előttiek vagyunk:)

Szégyen ez az ország amit a fidesz művelt vele, velünk.
Nem adják le mert minden a fidesz kezében van.
Hát nehogy mr magukra nézve rosszat közöljenek.
Most nem tudom hogy van de régebben az utolsó oszlop is a fidesz kezében volt és arra nem tehetett senki reklámot, semmit csak a fidesz engedélyével.
A tv is az ő kezükben van , tehát az átlag jó nép csak azt hallja , látja amit a fidesz akar tudatni.
A multkor beszélgetni akartam egy emberrel és szóról szóra azt fújta amit Orbán, hogy bezzeg Gyurcsány mindt ellopott és hazudott mindvégig.
Miondom neki, te figyelj már, múnem vetted észre hoygy már vagy 15 éve a fidesz van hatalmon?
Erre szinte őrjöngött hogy menjek én a pi..ába.

"Mo társadalma pedig nemhogy tűri ezt, kéri a diktatúrát, kéri az alacsony fizukat"
Tanulni kellett volna, és érteni valamihez!!! Jobb lenne neked!! Hidd el!! Sok pénzt keresnél!!

Nem tudom,hogy mi alapján mérik a fogyasztást.
Átlagot néznek, vagy élelmiszerek, müszaki cikkek, piperecikkek vásárlásának
az egy főre vetített átlagát nézik.
Nem tudom hogyan előzhet meg minket Románia, mert amikor 2-3 éve odaát voltam ritka lepukkant falvakat láttam, és az emberek öltözete sem volt éppen a hazai megszokott szinten.
Kitérdelt melegítőben, lekopott strandpapucsos nyaralókat láttam egy Dél-Erdélyi fürdővárosban sétálni,és nem egyet-vagy kettőt.Ez volt az átlag.
Ilyen cuccban mi idehaza a malteros vödröt szoktuk talán kivinni,ha melózunk,de nem egy nyaralóhelyen a főutcában sétálni!.
Ott a fejekben is komoly baj lehet.
Elég érdekes lehet ez a kimutatás ezek szerint.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!