Legalizálnád a marihuána fogyasztást Magyarországon? Miért?
"Másrészt mivel már ott a bor, vodka, így tudsz mit inni ha kába akarsz lenni. A drogosok szerint a szesz úgyis erősebb mint a kábszijuk, szóval akkor elég ha iszol ugye? Nem kell más hogy kába légy"
A fejbeverés egy lapátnyéllel még erősebb bódulatot okoz, mégis ritka, hogy valaki ezt a módját alkalmazná az önkábításnak.
Nem feltétlenül az, vagy csak az a lényeg, cél, hogy minél kábább legyél. Én pl. az alkoholtól többnyire agresszívabb, kötekedőbb leszek, könnyebben beszólogatok másoknak (amit én viccesnek érzek olyankor, a másik fél már gyakran kevésbé), ezért nem szeretek inni, nem is iszom. Marihuánától inkább érzelmesebb leszek, empatikusabb, és inkább csendesebb (az alkoholtól inkább hangosabb, szószátyárabb). Alkoholtól inkább befeszülök, feszült leszek, ezért aztán mindenféle elmebeteg módját találom ki spontán annak, hogy ezt a feszültséget valahogy levezessem (erre jó pl. a beszólogatás is). Marihuánánál inkább ellazulok, ilyen 'minden pont úgy jó ahogy van' állapotba kerülök, és inkább szemlélője, mintsem résztvevője leszek a történéseknek, szemben az alkohollal. Ezek az apró különbségek a két szer között teszik számomra sokkal kezelhetőbbé a marihuánát, a hatásait az alkoholénál.
Én például pont a gyengébb füvet szeretem, illetve alkoholban is a lightos 4-5%-os sört szeretem. Én pont, hogy nem szeretem kiütni Magam, ezért is szeretem jobban a füvet, mert soha nem hánytam még tőle, soha nem csináltam olyant, amit megbántam volna, vagy másnapra kiesett volna, és nem vagyok tőle minimálisan sem másnapos.
Milyen érv az, hogy ne füvezz, hanem igyál pálinkát, mert az jobban üt? Akkor kávézni is hülyeség hisz van kokain meg speed, minek inni a kávét?
Imádom amikor olyanok okoskodnak drogos témákban akik Életükben 10 szálnál többet kötve hiszem, hogy elszívtak volna, de még azt is megmerem kockáztatni, hogy nem is szívtak még, csak a Szüleik, Tanáraik, TV beléjük nevelte, hogy a fű rossz, fű egyenlő a heroinnal, ördögtől való.
Láttatok már részeg, őrjöngő Embert? Na és ugyanilyent fűtől? És neeeee, ne keverjétek a bióval meg a herbállal! Rendes fűtől Én még soha nem láttam Embert bevadulni, őrjöngeni, ordibálni. Alkoholtól nem egyszer, és Magam is voltam alkohol hatása alatt kifordulva, amire nem vagyok büszke. 15 éves korom óta füvezek aktívan, a legdurvább eddig a fűtől az volt, hogy bealudtam a Keresztapa második részén.
Ha lesz Gyermekem, ezerszer előbb fogom a füvet engedni Neki, mint a piát. Részegen ki tudja milyen bajba keverednek vagy hülyeségbe, fűtől meg max nevetgélnek meg bezabálnak a szobában filmezés közben. 100x biztonságosabbnak és gyengébb hatásúnak tartom a füvet, mint a piát. Fűnél folyamatosan magamnál vagyok, felfogom mi történik körülöttem és azt is tudom mérlegelni, hogy amit készülök csinálni, az mennyire jó ötlet, részegen csak sodródok az árral,nem vagyok magamnál.
"Igazából sok változást nem hozna a legalizáció. Ugyanazok az arcok szívnák mint most, csak már nem kéne tartani a böritől."
Ez azert eleg jelentos valtozas lenne azok szamara, akik elnek vele :)
14-es te ostoba szerencsétlen.
Az alkohol családok tízezreit tette tönkre, az számodra a jobboldali felfogásoddal dicsérendő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!