A jelenlegi kormányunk hazaáruló kormány, és nem a magyar emberek érdekeit képviseli? Ha igen, miért?
Tény hogy nagyon sok gerinctelen magyar ember van, akit a fidesz megvett, hogy hatalmon maradhasson.
Ezért van-volt kiemelkedő a magyar infláció, ezért van már most 5000 milliárd forintos költségvetési hiány, ezért kell kínai és arab kedvezőtlen hiteleket felvenni az országnak, amit még az unokáink is nyögni fognak.
Egyetlen rossz ember, és a gerinctelen szavazóbázisa, és tönkre is tudnak tenni egy szuper országot, ahonnan menekülnek a rendes emberek.
Magyarázzátok már el nekem, hogy mitől magyar érdek egy olyan Ukrajnát támogatni, amelyik fenyegeti katonai támadással az országunkat? Mitől magyar érdek pénzt adni nekik, mikor még itt nekünk sincs elég? Miért kellene nekünk hitelt felvenni, hogy az ukránoknak adják?
Mi a magyar érdek abban, ha elárasztja az ukrán termék az uniós piacokat?
Mi a magyar érdek abban ha tovább folyik a háború a szomszédunkban, mert az EU finanszírozza?
14, nem, minket nem fenyeget, sőt engem kifejezetten biztositott a sértetlenségemben!
Orbán Viktor kormányát fenyegette, teljesen jogosan.
Azért sokatmondó, hogy a KÉRDÉST lepontozzátok, válaszolni meg nem tudtok rá mi is ezekben a magyar érdek.
Vagyis ti is tudjátok, hogy SEMMI!
Például érdekünk nekünk is, hogy a NATO erős legyen. Nem lebecsülve a szent magyar nagyságunkat, vicc hogy akadályozza Finn és Svédország csatlakozását, egy olyan ország, amelyet Romania 30 perc alatt foglalna el. Ukrajna meg 10 perc alatt.
Tehát nem értem ezt a kivasgyiság hozzáást, mintha mi szartuk volna a spanyolviaszt, mintha bármi értéket adnánk a NATO-nak. Csak azért vettek be gyorsan, hogy USA használhassa a légterünket, amikor háború volt Koszovóban. Nem azért mert olyan szuper hadseregünk van.
Tehát kinek érdeke, hogy ne legyen NATO tag Finnország és Svédország? Biztosan hogy a magyarok érdeke?
A fidesz-hülyék meg statisztálnak hozzá, és tapsolnak miközben a dagi és a bandája szétlopja az országot.
Tudom hogy pár év múlva nagyon fogja magát minden fideszes szavazó szégyellni, de nem leszünk ezzel kisegítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!