Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hogy megint...

Mit szóltok hogy megint sztrájkolni akarnak majd a sofőrök?

Figyelt kérdés
Engem felháborít. Akkor menjenek máshová dolgozni. Legutóbb is fél órát vártam a buszra. Be is szóltam a sofőrnek amíg másnak adott jegyet.

2023. dec. 13. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, majd lesz meg tobb autos az utakon, megjobban bedugul minden, aztan a metropol meg a vadhajtasok majd hergelheti tovabb a nepet a karacsony karokkal.
2023. dec. 13. 23:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszik, csak ez kevés. Általános sztrájkra van szükség, vagy ha az sem segít, akkor forradalomra.
2023. dec. 14. 08:07
 13/13 kempingbringas válasza:
Pont annak szoltal be,aki nem sztajkolt.De pont az ilyen id....tak miatt nem akarja ezt a melot senki se csinalni.De jol teszik,nagyon keves ez a penz ezert a meloert.Nem eleg az utra,kozlekedesre figyelni,a sok IQtlan is megtalal,mint a kerdes kiiroja.Az ilyeneknek csinalnek egy nyilt napot a Volannal.De elotte a fejuket oda zarnam az ajtoval.
2023. dec. 16. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!