A Momentum szándékosan hergel az eutanáziával pont egy keresztény ünnep közeledtével?
Az eutanázia gyilkosság a keresztény álláspont szerint.
Az Istentől kaptuk az életünket, Ő is veheti el azt.
A karácsony a kereszténység második legnagyobb ünnepe, erre a momentumosok az eutanáziával kezdtek el provokálni.
Én ugyan ateista vagyok, szóval éppen nem érdekelne. De nem undorító húzás ez a momentum részéről?
Persze, dr. Karsai Dániel is direkt lett ALS beteg és direkt haldoklik, csakhogy hergeljen.
ÉdesjóIstenem...
Brüsszelben most tárgyalták az ügyet mert a magyar polikusok le se szarták. És nem tegnap vagy tegnapelőtt.
Ezért aktuális most a kérdés.
Amikor a bibliát írták nem tudták hogy az orvostudomány egyszer majd olyan szintre jut hogy képes lesz meghosszabbítani az emberi szenvedést a tudomány és az erkölcs nevében akkor is ha a beteg nem szeretne tovább szenvedni.
Akkoriban a természet rövid úton elintézte ezt a kérdést.
Magyarország egy szekuláris állam, nem kell tekintettel lenni, hogy csicsa ruhában flangaló férfiak vezette gittegyletben mit gondolnak bármiről is
Én nem mondom meg nekik, hogy éljenek, ők se pofázzanak bele hogy én hogy élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!