A kormány miért hazudott Ukrajna EU-csatlakozásának támogatása ügyében?
"Mutatjuk, pontosan mi baja Magyarországnak az ukrán nyelvtörvénnyel, ami miatt blokkoljuk Ukrajna NATO- és EU-tárgyalásait"
Szijjártó mondta nem is olyan rég, hogy azért nem támogatja Ukrajna EU -csatlakozását, mert életben van a nyelvtörvény. Ukrajna ezt eltörölte, a kormány most meg kitalált egy teljesen új kifogást. Mandineres cikket küldtem, nem mondhatja senki, hogy valami liberális ferdítésről van szó.
Hogy lehetne így a kormány szavára bármit is adni?
A kárpátaljai magyarok helyzete valójában nem érdekli a magyar kormányt, ezidáig csak ürügy volt számára?
Nem csak korrupt, nem csak diktatórikus, nem csak náci, hanem egy utolsó rohadék ruszki érdekeknek megfelelően működő kormánya van Magyarországnak.
Az 56osok most forognak a sirjukban.
#10: Hogyhogy mit? Törvényt módosítottak, azt a törvényt, amellyel a kormánynak, egyébként jogosan, baja volt.
444-et nem olvasok, de akkor szerinted amely lapok ezt leírták, azok hazudtak a törvényt illetően? Elég részletesen leírták pedig.
Mi lenne akkor számodra készpénz?
#12 a Fidesz is csomó törvényt módosított már mégse jönnek az EU-s pénzek.
Tényleg ennyire sötét vagy, hogy nem érted hogy attól, hogy valamit reszelnek egy adott törvényen az nem fogja azt garantálni, hogy a kisebbségek jogai be lesznek tartva?
Ha majd az ukrajnai magyarok fogják azt mondani, hogy milyen jó Ukrajnában élni akkor lehetne arról beszélni, hogy tényleg történt változás.
13, most irjátok ki ezzel a politikával az országot végleg Európából.
Tönkrevágjátok Magyarországot.
#13: Több, mint 20 évet éltem kisebbségben, pontosan tudom, hogy milyen.
Ahogy azt is tudom, hogy ez a hozzáállás nem segít és nem is fog segíteni a kárpátaljai magyarságnak. Helyrehozhatatlan károkat viszont okozhat. Te vagy a sötét, ha azt hiszed, hogy ha túlfeszíti a hírt a kormány, akkor majd jobb lesz ott a magyaroknak. Nem, ettől csak rosszabb lesz. Szerbiával sem a mellveregetés hozta el a kapcsolatok javítását.
De tudod mit, nem is hiszem, hogy ezt hiszed. A válaszaidból ítelve téged egyáltalán nem érdekel, hogy mi lesz a kárpátaljai magyarokkal.
#13: "Ha majd az ukrajnai magyarok fogják azt mondani, hogy milyen jó Ukrajnában élni akkor lehetne arról beszélni, hogy tényleg történt változás."
Igen, most is látszik, hogy mennyire érdekel a kárpátaljai magyarok véleménye. Arra kérték a magyar kormányt, hogy ne akadályozzák Ukrajna csatlakozását, de sz*rnak rájuk.
Lehetett érezni eddig is, hogy a nyelvtörvény csak ürügy. Pont mint Putyinnak a donbaszi oroszok.
Azért gáncsolja Orbán Ukrajnát, mert az Oroszország ellensége.
Na kibújt a szög a zsákból:
Ennyit az elvekről.
Félelmetes milyen morális szintre került ez az ország. És a magyarok szerint ez jó, ez rafkós, ez “okos”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!