A kárpátaljai magyarok kérése ellenére sem támogadot Ukrajna EU-s csatlakozását?
Én beszéltem kárpátaljai magyarokkal, akik azt mondták, kit érdekel a nyelvtörvény, meg a kisebbségi puffogás, amikor gyilkolják az országukat lakóit, elpusztítanak városokat az orosz hordák.
Kicsit máshogy látják a helyzetet ők.
#32: Engem eddig is érdekelt.
Én nem ukránoztam le senkit, de akik megtették is azokról beszéltek, akik valóban ukrán nemzetiségűek, de kaptak állampolgárságot. Ilyen is volt. Mondjuk én azzal az uszítással se értettem egyet, csak egymást hergelték vele az emberek. Nem hiszem, hogy olyan sok ilyen lett volna.
#36: Látod, ennyit ér a szavatok.
"Mutatjuk, pontosan mi baja Magyarországnak az ukrán nyelvtörvénnyel, ami miatt blokkoljuk Ukrajna NATO- és EU-tárgyalásait"
Ukrajna eltörölte a nyelvtörvényt, erre kitaláltatok mást.
Nézz utána, hogy Magyarországnak mennyi időn keresztül lóbálta az eu a mézes madzagot az orra előtt már csak azt megelőzően, mielőtt érdemi tárgyalások is megkezdődtek volna a csatlakozásról és nézz utána annak is, hogy milyen árat kellett fizetnie ezért - konkrétan a még működőképes, konkurenciaként eu részéről számításba vehető összes ágazat földig rombolására gondolok itt és most, - mielőtt nagy kegyesen megengedték, hogy a mosolyogva mindenre bólogató, talpnyaló rabszolgáik lehessünk!
Ukrajna - a követelőzésen kívül - eddig még semmit nem tett a tagságért, - semmilyen szinten, - semmilyen áldozatot nem hozott gazdaságilag, pénzügyileg, a kisujjpercét nem mozdította szemben azzal, hogy már tegnapelőttre követelte az eredményeket! Ülj már fel légy olyan kedves arra szerencsétlen lóra úgy, hogy menetirányba nézz!
Egy teljesen instabil, korrupt ország! Nem fogok ehhez sem tapsikolni - ha tetszik, ha nem! Járja végig Ukrajna is azt az utat, amit velünk végig járattak, anno! Ez a minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!