Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Annának köszönhető,...

Donáth Annának köszönhető, hogy az ellenzék sohanemlátott vereséget szenvedett 2022-ben Márki-Zay Péterrel?

Figyelt kérdés

Mert nézzük csak mi vezetett ide:

- Donáth nem indult az előválasztáson, helyette a lúzer Fekete-Győrt tolták előre

- miután Fekete-Győr megbukott Donáth lehetett végre a főnökasszony

- Donáth csak azért, hogy jól megszívassa Gyurcsányt, beállt Márki-Zay mögé, az sem érdekelte hogy ezzel Karácsonyt is kicsinálja, aki így kénytelen volt visszalépni

- Márki-Zay borzalmas teljesítményt nyújtott, de ez Donáth Annát ez nem zavarta, mert a Momentum jelöltjei Pesten így-is úgy-is nyernek, annak meg ha a DK-sok jelöltek fűbe harapnak, kifejezetten örült is, mert Gyurcsány nem dobhatta ki a választásig Márki-Zayt

- így hiába van a DK-nak 3x annyi szavazója mint a liláknak a Parlamenti mandátumokban mindez nem mutatkozott meg. A választás végeredménye: DK:15 mandátum, Momentum: 11 mandátum

- az, hogy a Fidesz mindenidők legnagyobb 2/3-ával nyert nem volt nagy ár a DK visszaszorításáért

2023. dec. 10. 22:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Ez valami DK-s lejárató kérdés Donáth ellen?

Hol volt ő akkor a döntéshozásban?

2023. dec. 11. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
11: igen, ez egy DK-s kérdés.
2023. dec. 11. 09:19
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
Nem neki, de ő is része a nagy egésznek, ami az oka a vereségnek. Most sem lesz másként, ahogy látom.
2023. dec. 11. 11:49
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Egyéb hulye kérdés?

2023. dec. 14. 15:39
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Engem és a családomat pont MZP motivált, hogy szavazzunk. Ha Gyurcsány lett volna a jelölt, vagy valamelyik bábja, akkor el sem megyünk szavazni. Csak MZP miatt szavaztunk.
jan. 5. 10:58
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyetlenegy ellenzéki vezető sem hibáztatható az ellenzék csúfos bukásáért. A canberrai buszkalauz igen, de ellenzéki vezető nem.
jan. 17. 10:34
 17/26 anonim ***** válasza:
27%
#16 Igazad van. Amúgy is Orbán a hibás mindenért meg a fidesz, nem kell még a canberrai buszkalauzt is hibáztatni. :)
jan. 17. 10:39
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező által felvázolt történet is hozzájátszott ,de én szerintem nem nagy mértékben.

Az emberek 2006 körüli Gyurcsán(MSZP) kormányban csalódtak .És ez a csalódás az oka annak ,hogy az emberek nem szeretnek a baloldalra szavazni.

Meg hát ott van a Fidesznek a propagandája is.

Én szerintem ez az oka annak ,hogy veszít az ellenzék.

jan. 17. 11:24
 19/26 anonim ***** válasza:
61%

Kieg:

Márki-Zay Péternek az összevissza való beszéde ,ami méghozzá marhaság is hozzájárult a bukáshoz.

https://www.youtube.com/watch?v=0iqCtIiT--o

Most szerintettek? :)

jan. 17. 11:33
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

Orbánnak is ezernyi ilyen érdekes megszólalása volt az elmúlt 30 évben, mégsem bukik bele soha. Szerintem egyáltalán nem MZP-vel volt a baj.

jan. 17. 13:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!