Donáth Annának köszönhető, hogy az ellenzék sohanemlátott vereséget szenvedett 2022-ben Márki-Zay Péterrel?
Mert nézzük csak mi vezetett ide:
- Donáth nem indult az előválasztáson, helyette a lúzer Fekete-Győrt tolták előre
- miután Fekete-Győr megbukott Donáth lehetett végre a főnökasszony
- Donáth csak azért, hogy jól megszívassa Gyurcsányt, beállt Márki-Zay mögé, az sem érdekelte hogy ezzel Karácsonyt is kicsinálja, aki így kénytelen volt visszalépni
- Márki-Zay borzalmas teljesítményt nyújtott, de ez Donáth Annát ez nem zavarta, mert a Momentum jelöltjei Pesten így-is úgy-is nyernek, annak meg ha a DK-sok jelöltek fűbe harapnak, kifejezetten örült is, mert Gyurcsány nem dobhatta ki a választásig Márki-Zayt
- így hiába van a DK-nak 3x annyi szavazója mint a liláknak a Parlamenti mandátumokban mindez nem mutatkozott meg. A választás végeredménye: DK:15 mandátum, Momentum: 11 mandátum
- az, hogy a Fidesz mindenidők legnagyobb 2/3-ával nyert nem volt nagy ár a DK visszaszorításáért
Ez valami DK-s lejárató kérdés Donáth ellen?
Hol volt ő akkor a döntéshozásban?
A kérdező által felvázolt történet is hozzájátszott ,de én szerintem nem nagy mértékben.
Az emberek 2006 körüli Gyurcsán(MSZP) kormányban csalódtak .És ez a csalódás az oka annak ,hogy az emberek nem szeretnek a baloldalra szavazni.
Meg hát ott van a Fidesznek a propagandája is.
Én szerintem ez az oka annak ,hogy veszít az ellenzék.
Kieg:
Márki-Zay Péternek az összevissza való beszéde ,ami méghozzá marhaság is hozzájárult a bukáshoz.
https://www.youtube.com/watch?v=0iqCtIiT--o
Most szerintettek? :)
Orbánnak is ezernyi ilyen érdekes megszólalása volt az elmúlt 30 évben, mégsem bukik bele soha. Szerintem egyáltalán nem MZP-vel volt a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!