A Örkény Színház a színpadon hergel a kormány ellen, míg a Katona József Színház a Gyurcsány-párt tagjainak kedvezményt ad. Ez mennyire etikus?
Szokták jobboldali orgánumok írni, hogy a színházak "liberális hüllőkeltetők", mert szándékosan egy irányba mossák a fiatal művészek agyát. Hát ebből számámra csak ez a kritika igazolódik.
Mennyire etikus ilyen ellenszenvet generálni a társadalomban? [link]
Én a kormány éppen ezért vonnák meg minden állami támogatás az ilyen színházacskáktól, mert amúgy kapnak, nem is keveset.
Amelyik oda szarik, ahonnan enni kap, ott nincs állami támogatás.Legyen nagy a szájuk állami támogatás nélkül és tartsák fent magukat.
1@ Ez a szokásos, nem érdekel, mert a másik oldal írta meg kigyerek féle nárcisztikus szokás. Igazak amik a cikkben szerepelnek. Lepelleződtek a dolgok
2@ akkor tartsa el a színházakat a DK. Kíváncsi vagyok erre utalnak-e dollárt nyugatról Sorosék
#2 "Én a kormány éppen ezért vonnák meg minden állami támogatás az ilyen színházacskáktól, mert amúgy kapnak, nem is keveset."
Meg tudnád mondani, hogy például az Örkény idén mennyi állami támogatást kapott?
Ha a Fidesz rossz, milye jelzőt adnál az ellenzéknek...?
Én: aljas gazemberek trágyadombja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!