Kövér László hogy süllyedt ennyire bele a mindenféle nagymagyarkodó spirituális-ezoterikus agymenésekbe?
#19 Igen, ezt mondta szó szerint, nem csak hallottam, hanem láttam is! Ráadásul nem volt részeg! Semmilyen tudatmódosító hatása alatt nem állt.
Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezd meg Alpár Györgyöt Drávaszerdahely polgármesterét, ő 100% tud erről,.mert közéleti dolgokban napi szinten értesült, van egy #hirekahogyenlatom című finechesse.
#23 Köszönöm.
Akkor tehát amit valóban mondott Kövér - a cikkből kimásolva:
"Idáig az emberi agy működését alapvetően csak ideológiai módszerekkel, azaz a koponyán kívülről lehetett befolyásolni, mostanra azonban egy olyan korszak küszöbére érkezett az emberiség, amikor az agykutatás és a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy az emberi agy és gondolkodás működése neurotechnológiai eszközökkel, koponyán belülről is mások által befolyásolható, módosítható és irányítható legyen."
Ez NEM az amit a #19 leírt. Közel sem.
Amit Kövér mondott az a valóság, amit a 19-es az meg egy ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!