Magyar korona haza érkezésének napja miért nem nemzeti emléknap ? És kap több fényt ez a nap ?! Hiszen a korona testesíti meg a jogállamiságot kvázi Magyarország formáját ?
Figyelt kérdés
Napja 1978. Január 6.-napja .2023. dec. 9. 08:51
41/48 anonim válasza:
#41 Ne játszd az értetlent, ti zsidók zsigerből gyűlöltök minket. Legalábbis nem tudok más okot elképzelni, amiért ennyit ártottatok nekünk.
42/48 anonim válasza:
Kezd leesni hogy te nagyon durva szerekkel élsz. Kezdjük ott, hogy nem vagyok zsidó. Mondjuk ha az lennék, azzal se lenne semmi baj. Kit utálnak a zsidók? És kinek ártottak? Személy szerint neked mit ártottak?
43/48 anonim válasza:
#43 Oké, az eddig is világos volt, hogy kriptozsidó vagy. Hogy mit ártottatok, azt már leírtam tegnap 17:33-kor. Ma is ártotok, hiszen kizsákmányoltok minden gójt. Tiétek az összes multi és az összes bank, ahol munka nélkül veszitek el a pénzünket, illetve a mi munkánkból keresitek degeszre magatokat.
44/48 anonim válasza:
Azért az este 6-ot megvárhattad volna a gyógyszerre ivás megkezdésével. Mi a tököm az a kriptozsidó? Még mindig indokolatlan a t/2 használata. Mi az a gój? Magyarországon inkább német meg amerikai multik vannak jelen. Hozzám egy fillér se jut a munkádból, bár gondolom ezt a szót amúgy is csak hallottad valahol, és a jelentésével sem vagy tisztában.
45/48 anonim válasza:
#45 Kriptozsidó az, aki hozzád hasonlóan titkolja vagy akár letagadja a zsidóságát. Azt, hogy mi az a gój, pontosan tudod. A multik tulajdonosai 99%-ban zsidók, bármelyik országban is legyenek azok bejegyezve.
46/48 anonim válasza:
Az a zsidó, aki annak mondja magát, szóval ennek így, ahogy előadod, semmi értelme.
47/48 anonim válasza:
#47 Na ne már :D Akkor én ha azt mondom, hogy mostantól zsidó vagyok, akkor az leszek?
48/48 anonim válasza:
Igen, úgyhogy vigyázz, mit beszélsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!