Ha már iszlám temetőt épitenek Magyarországon, az azt jelenti, hogy eljött a magyar kalifátus ideje?
Kérdező, vannak kisállat-temetők is, arra miért nem mondod, hogy a kutyák-macskák átveszik a hatalmat feletted?
Vagy mondhatnám, hogy van egy rakás zsidótemető az országban. Akkor szerinted most a zsidók uralják az országot?
Én azt gondolom, bármilyen itt levő közösségnek a legelemibb joga, hogy
a) vallását gyakorolja és ennek érdekében vallási célú épületet építhessen és használhasson;
b) saját hitvilága és szokásai szerinti temetőt létesíthessen és a közösség tagjai oda temetkezhessenek.
Nagyon szélsőséges diktatúra az, amelyik a fenti kettőt sem engedné bármely közösségnek.
Én akartam trollkodni? Ki beszélt olyanokat, hogy nem lesz itten egy muszlim sem és nem leszünk kevert faj, amikor eddig is volt?!
Ki trollkodik akkor, én vagy a magyar politikus, aki ilyeneket beszél, amikor a muszlimok itt vannak?!
Mondjuk hülyeség, mert muszlimok évtizedek óta élnek Magyarországon. A szocializmus idején is volt saját egyházuk, imatermük.
Pl. ismerek olyan (már nem élő) budapesti, magyar (azaz zsidó) kelet-kutatót, aki feleségével együtt áttért az iszlám hitre. Végigjárta a mekkai zarándokutat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!