Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok, ti most Palesztinát...

Balosok, ti most Palesztinát vagy Izraelt támogatjátok?

Figyelt kérdés
Zavaros nekem, hogy most tényleg muszlim terroristákat támogattok-e antiszemita módon.

2023. dec. 5. 18:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
65%

Én azt vettem észre nincs egyetértés egyik oldalon sem ebben az ügyben. Nem lehet azt mondani hogy a jobboldaliak ezt támogatják, a baloldaliak meg azt.

Egyik serpenyőben van a nagyon régóta berögzült antiszemitizmus, a másikban meg a muszlimok akiknek a hülyeségeit az európaiak is heti szinten érzékelik most már. Nehéz dilemma a széljobbereknél kit válasszanak :))

Sőt már neonácival is beszéltem aki a támogatásáról biztosított... :) Imádtam a gyereket, rég szórakoztam ilyen jól.

A baloldaliak, liberálisok ilyen szempontból sokkal rugalmasabbak, nincsenek megkötve gyűlölet által és a romkocsmákban is megy a vita rendesen :)

2023. dec. 5. 18:26
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Egyiket sem. Egyik kutya, másik eb.
2023. dec. 5. 18:30
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Ja és a 12-est, negyedrészt zsidóként írom.
2023. dec. 5. 18:30
 14/29 anonim ***** válasza:
14%
Kérek szépen mindenkit, hogy ne mondja magát baloldalinak vagy liberálisnak az, aki szerint az apartheid, vagy a népirtás úgy általában teljesen rendben van. És ha most erre az az elmés válasz jutott az eszedbe, hogy "miért, a terrorizmus rendben van?", akkor ha mást nem, legalább a tipikus érvelési hibákat próbáld meg megérteni.
2023. dec. 5. 18:41
 15/29 anonim ***** válasza:
35%
Én azt gondolom, úgy, hogy van a felmenőim között zsidó, hogy abszolút nincs rendben sem a népírtás, sem a terrorizmus, de ez a konfliktus úgy kezdődött, hogy valaki visszalőtt. A zsidók kaptak egy önálló államot '48-ban, ami fel lett ajánlva a palesztinoknak is, de Ők nem éltek vele, mert nem tetszett nekik a terület felosztása (népességarányosan nem is volt korrekt a palesztinokkal szemben) és akkor amikor ezt a kb. 55/45%-os felosztást a palesztinok elutasították, meg lett mondva a zsidóknak, hogy ne terjeszkedjenek. Izrael azóta megháromszorozta a területét, viszont ettől még terroristaakciókat végrehajtani nagyon nincs rendben és fegyvertelen civileket mészárolni háborús bűncselekmény. Ezért mondom, hogy az egyik kutya, a másik eb és szándék sincs igazán egyik oldalban sem a békés rendezésre.
2023. dec. 5. 18:52
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tök mindegy, a Fidernyákok úgyis megmagyarázzák, hogy mindkettő rossz, ha a balosok támogatják és mindkettő szent ha a Fidderek.
2023. dec. 5. 20:58
 17/29 anonim ***** válasza:
48%

Ukrajnát és Izraelt.

Mindkét államot megtámadták. Mindkét támadó elfog sorvadni, örökre.

2023. dec. 5. 21:22
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

'Nehéz dilemma a széljobbereknél kit válasszanak :))"

Szerintem ők csak egy kávét kérnek cukorral😂

2023. dec. 5. 22:21
 19/29 anonim ***** válasza:
30%

Te nem liberális vagy, hanem náci, ha egy vallást egy ezrelékekben sem kifejezhető szélsőséges kisebbség miatt en bloc undorítónak nevezel.

2023. dec. 6. 00:37
 20/29 A kérdező kommentje:

"Te nem liberális vagy, hanem náci, ha egy vallást egy ezrelékekben sem kifejezhető szélsőséges kisebbség miatt en bloc undorítónak nevezel."

Ezt a "szélsőséges kisebbséget" maga a palesztin nép választotta meg túlnyomó többséggel, és az Izrael ellenes terrorcselekményeiket nem a megválasztásuk után kezdték, hanem már jóval azelőtt. Nagyon jól tudták, hogy kiket választanak meg és mit akarnak. Lehet a halott gyerekeiket siratni, de a hülye szüleiknek meg nem kellett volna mások gyerekeit, köztük csecsemőket lemészárolni egy koncerten vagy túszként.

Amúgy én is nagyon röhögök, hogy milyen szánalmasan csúsznak-tapicskolnak az ideológiai mocsárban a balosok, ahová most juttatták magukat :D.

2023. dec. 6. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!