Balosok, ti most Palesztinát vagy Izraelt támogatjátok?
Én azt vettem észre nincs egyetértés egyik oldalon sem ebben az ügyben. Nem lehet azt mondani hogy a jobboldaliak ezt támogatják, a baloldaliak meg azt.
Egyik serpenyőben van a nagyon régóta berögzült antiszemitizmus, a másikban meg a muszlimok akiknek a hülyeségeit az európaiak is heti szinten érzékelik most már. Nehéz dilemma a széljobbereknél kit válasszanak :))
Sőt már neonácival is beszéltem aki a támogatásáról biztosított... :) Imádtam a gyereket, rég szórakoztam ilyen jól.
A baloldaliak, liberálisok ilyen szempontból sokkal rugalmasabbak, nincsenek megkötve gyűlölet által és a romkocsmákban is megy a vita rendesen :)
Ukrajnát és Izraelt.
Mindkét államot megtámadták. Mindkét támadó elfog sorvadni, örökre.
'Nehéz dilemma a széljobbereknél kit válasszanak :))"
Szerintem ők csak egy kávét kérnek cukorral😂
Te nem liberális vagy, hanem náci, ha egy vallást egy ezrelékekben sem kifejezhető szélsőséges kisebbség miatt en bloc undorítónak nevezel.
"Te nem liberális vagy, hanem náci, ha egy vallást egy ezrelékekben sem kifejezhető szélsőséges kisebbség miatt en bloc undorítónak nevezel."
Ezt a "szélsőséges kisebbséget" maga a palesztin nép választotta meg túlnyomó többséggel, és az Izrael ellenes terrorcselekményeiket nem a megválasztásuk után kezdték, hanem már jóval azelőtt. Nagyon jól tudták, hogy kiket választanak meg és mit akarnak. Lehet a halott gyerekeiket siratni, de a hülye szüleiknek meg nem kellett volna mások gyerekeit, köztük csecsemőket lemészárolni egy koncerten vagy túszként.
Amúgy én is nagyon röhögök, hogy milyen szánalmasan csúsznak-tapicskolnak az ideológiai mocsárban a balosok, ahová most juttatták magukat :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!