Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nem tart attól, hogy...

A Fidesz nem tart attól, hogy a Mi Hazánk elveszi a szavazóikat?

Figyelt kérdés
Az én környezetemben egyre több olyan volt fideszest látok, akik mostanábana Mi Hazánkkal értenek egyet, vannak akik már kifejezetten szidják a kormányt. Nem lehet ebből még komolyabb problémája a kormánynak? Van egy olyan érzésem, hogy nem tekintik komolyabb tényezőnek, de szerintem még okozhatnak meglepetést. A közhangulat ha lassan is, de mintha változna.

2023. dec. 4. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Hát én fideszes voltam de semmi esetre sem a mi hazánk irányába gondolkodom, bárki más.
2023. dec. 4. 19:24
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem tavaly áprilisban is lehetet látni, hogy a Fidesz és a Mi Hazánk is párhuzamosan erősödött.
2023. dec. 4. 19:24
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Nulla ellenzék hiányában a Fidesz erősödik, mert nincs olyan párt , aki jobban vezetné az országot!! Nem vagyok fideszes!!
2023. dec. 4. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem szavaznék a Mi Hazánkra akkor sem ha nem lenne Fidesz.
2023. dec. 4. 19:33
 5/15 A kérdező kommentje:
#4: Én se azt mondom, hogy minden fideszes mi hazánkos lesz, hanem hogy megfigyelhető egy ilyen átpártolási folyamat. Kérdés, hogy ez hol fog tetőzni.
2023. dec. 4. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, én még egy Fideszessel sem találkoztam aki átpártolt volna.
2023. dec. 4. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem tart tőle, mert a mihasznák nem fog soha komolyabban megerősödni. A másik meg, hogy vitya irányítja őket, a fidesz hátszele, szatellit pártja. Ha fenyegetésnek érezné vitya őket akkor egyszerűen megszüntetné.

Többször bevallotta már a mihaszna bagázs, hogy támogatják a fidesz, pl. az önkormányzati választásokon főleg. Most a törvény javaslatot is a fidesz kitalálta aztán nekik meg elő kellett terjeszteni.

De évek óta együtt szavaznak a fidesszel sok-sok ügyben, legfőbbképp azokban, amely a magyar nép ellen irányul (lásd: "szívhang törvény", "vármegye f*szkodás)

2023. dec. 4. 19:38
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Inkább a másik irányba kacsingatnak a fideszesek. Sokaknak elegük van a Putyinhaverságból.
2023. dec. 4. 19:40
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

Egy Jehova tanúja sem lesz hirtelen református.

Fideszre szavazni pedig vallás, hit, nem pedig logikus döntés észérvek mentén. Egy undorító szekta.

2 és fél millió buta bugris hazaáruló, akkor is a Fideszre és Orbánra szavazna, ha a Fidesz kilakoltatná, kirúgatná az állsából, megölné az idős szüleit a leépített eü Ben, vagy vármegyéjnek főispánja igényt tartana az első éjszaka jogára a lánygyerekén.

Amíg ezt a 2 és fél millió buta magyarellenes gyökeret nem nyeli el a föld, változás nem lesz, mert ők soha nem fognak másra szavazni.

2023. dec. 4. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Na ezért nem szavaznak másra mert ilyenek vannak mint a 9-es.
2023. dec. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!