Ha budapesti vagy, ebből a négyből kit választanál?
Figyelt kérdés
Tehátt, ha ennyi a választék, kire szavaznál, hogy ő legyen a fővárosi főpolgármester és nagyon fontos, hogy MIÉRT?
- Varjú László (mint a Demokratikus K. jelöltje)
- Tarlós István (mint a Fidesz veterán jelöltje)
- Schiffer András (mint a DK-n kívüli összes ellenzéki erő kompromisszumos közös jelöltje)
2023. dec. 3. 14:50
11/17 anonim 

válasza:

Tarlóst választanám, de nem vagyok Pesti.
12/17 anonim 

válasza:

Hát ezek közül leginkább Varju akkor, mert az próbálná legjobban szivatni a Fideszt,, Schiffer meghunyászkodó kis semmi nem lenne, Tarlós meg egyenesen pincsikutya
13/17 anonim 

válasza:

Nagyokos 12!
Neked csak ennyit jelent a főpolbi cím?! Undorító DáKós szemlélet! DáKó a fenekedbe!
14/17 anonim 

válasza:

Két fidesz csicska meg egy dékás közül mégis kit mondjon?
15/17 anonim 

válasza:

DáKósok csicskáznak? Aki Magyarországon csicska, az a kalácson a geli! A DàKósok csicskája!
16/17 anonim 

válasza:

A DK-s polgármesterek helyben bizonyítanak szerintem, a helyiek szeretik őket, ezek a visszajelzések. Nekem személyesen fontos, hogy minél jobban tegyenek keresztbe a fidesznek, miként ők is ellehetetlenítik a nem fideszes önkormányzatokat.
17/17 anonim 

válasza:

Egyet biztos teljesítenek: megszavaznak Kaligeli Fletó emberei által sugalt minden agymenést... A súgók meg felveszik a többmilliós +pénzjutalmakat, miközben az üres kasszáról papolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!