Milyen pozitív hatásai lennének egy cigány autonóm régió felállításának Kelet-Magyarország északi részén?
Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 06:12
31/41 anonim válasza:
#30 Akkor szerintem telepítsük oda az összeset, abba a városba és a közvetlen környékére, ahol te élsz. Ezt a kis áldozatot igazán meghozhatnád a többség érdekében, hogy elköltözöl máshová, mert ez a kisebbik rossz, ugye?
32/41 Odüsszeusz92 válasza:
#31 Pont hogy nem telepítésről van szó, hanem hogy ott tartsák el magukat, ahol amúgy is sokan vannak egy tömbben és még többen lesznek, ott amúgy is élhetetlen lesz a nem cigányoknak. Remélem így érthető.
33/41 anonim válasza:
Érdekes kérdés, érdekes válaszokkal. A kérdés azért értelmetlen, mert a cigányok képtelenek lennének bármilyen állam fenntartására. Viszont azon is el kellene gondolkodni, hogy miért van ez, és miért ilyenek. Azért, mert esélyük sincs kitörni ebből. Kezdjük a legelején, mindenkinek volt szerinte cigány osztálytársa általános iskolában. Mit csináltunk? Kiközösítettük. Miért is? Alapvetően nem lett volna rá semmi okunk, gyerekek voltunk. És mi lett ennek a következménye? Az, hogy ez negatívan hatott a jövőképére, és úgy járt, mint az összes többi cigány. Képzetlenül és ostobán tengeti tovább a nem valami fényűző életét. Továbbfejtve a gondolatot társadalmilag kéne megváltoztatni a felfogást. Fogalmazzunk úgy, hogy amíg nincs művelve a föld, addig nem is nő ott más, csak gaz.
34/41 anonim válasza:
#33 Jajj istenem, hát mindjárt elmorzsolok értük egy könnycseppet... ja várj mégse. Nekem is voltak cigány osztálytársaim + nem eggyel vagy kettővel találkoztam életem során. Aki normálisan, emberi módon tudott viselkedni, az soha nem volt kiközösítve sehonnan. De nehogy már még a magyar legyen a sz*r, ha nem akar olyanokkal vegyülni, aki kiskorától kezdve terrorizálja, megveri, meglopja a többit. Nincs több hozzáfűznivalóm.
35/41 anonim válasza:
#34 Gondolkozz már el légyszíves azon, amit írtam. Nem vagyok cigány, viszont te nem értetted meg a mondanivalómat. Ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. Több emberöltő kell, mire felzárkózhatnak egy átlag magyar ember szintjére. És hiába támadsz, hiába használod szitokszóként a cigányt, ezzel nem érsz célt sehol, legfeljebb ott, ahol osztják ezt. Miért is utáljuk a cigányokat? Egyébként ne képzelj hűdenagy liberálisnak, kollégista koromban nem egy cigánygyereket hajtogattam bele összeverve egy konténerbe. Azért kapták, mert kiérdemelték a viselkedésükkel, nem azért, mert cigányok.
36/41 anonim válasza:
#35 Nem is mondtam egy szóval se, hogy cigány vagy.
"Azért kapták, mert kiérdemelték a viselkedésükkel, nem azért, mert cigányok."
Ha jól tudom, én pontosan ugyanezt mondtam. Te jöttél azzal, hogy azért ilyenek, mert kiközösítik őket, pedig nem... pont fordítva! Azért közösítik ki őket, mert ilyenek. Ezzel önmagadnak mondtál ellent.
+ Légyszíves mutass már rá, hogy hol és milyen formában használtam "szitokszóként" a cigány kifejezést.
37/41 anonim válasza:
Ezelőtti válaszodban én annak értelmeztem, már megbocsáss. Illetve kamaszkori(!) gondolataimon lovagolsz, feltűnt? Na ne már ennél még egy cigány is többre képes.😂
38/41 anonim válasza:
Most ügyesen demonstráltad, hogyan kell szitokszóként használni a "cigány" szót! :) Öngól. Az viszont nem az én problémám, hogy te nem tudod értelmezni, amit írtam. Szerintem itt le is zárhatjuk ezt a beszélgetést. Szép napot!
39/41 anonim válasza:
Sok terület van, ahol nagyjából csak romák vannak. Én nem mernék odamenni.
40/41 Odüsszeusz92 válasza:
#31 Azóta sem reagáltál nem baj, csak előbb tanulj meg szöveget értelmezni mielőtt másokba belekötsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!