A magyar parlamentben vannak a CIA által beprogramozott alvóügynökök, akik az előre bekódolt kulcsszóra várnak, és akcióba lépnek?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 23:15
A kérdező szavazást indított:
Vannak. Mindenhol ott vannak, nem csak a parlamentben!
Sajnos nem tudom.
Szerintem nincsenek.
11 szavazat
3/9 anonim válasza:
A magyar nemzet az egy marha hiteles hírforrás, a tv2 meg főleg.
4/9 anonim válasza:
csak alvó békaemberek vannak ürgebőrbe bújva
5/9 anonim válasza:
Bárcsak lennének, lehet nem itt tartanánk!
6/9 anonim válasza:
Nem, a mi parlamentünkben és kormányunkban orosz titkosszolgálati ügynökök vannak, és nem is alvó, hanem nagyon is tevékeny állapotban. Pl. tisztelt miniszterelnökünk és külügyminiszterünk.
7/9 anonim válasza:
Csak lefizetett ügynökök vannak.
Szabó Timikéről köztudott pl.
8/9 anonim válasza:
6
+
Politikai pályafutását az 1980-as években a KISZ-ben kezdte, ahol a Központi Bizottság titkári posztjáig emelkedett, majd a 90-es években üzleti tevékenységet folytatott. 2000-ben belépett az MSZP-be
9/9 anonim válasza:
Én is inkább kínai és orosz ügynökökre gondolok a parlamentben a hatalmi elitben. Az ő szuverenitásukat védjük a törvénnyel, nem a magyarokét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!