Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az AI 800 évnyi tudásra tett...

Az AI 800 évnyi tudásra tett szert ilyen rövid idő alatt. Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

Az AI-nak köszönhetően olyan új generációs technológiákat sikerül az emberiségnek létrehoznia, melyeket évszázadokkal későbbre vártak csak.

Szerintetek is ijesztő ez a tempó? Ha rossz emberek kezébe kerül kitudja mi lesz még itt.

Utálom Orbánt, de lehet igaza lesz, amikor 2019-ben bejelentette, hogy a 2020-as évtized a veszély évtizede lesz.

2023. dec. 2. 20:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
Ez még nem AI, ez még csak az eddigieknél okosabb program, de nem intelligens.
2023. dec. 2. 21:17
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Mindig van valami újdonság, amitől hanyattvágja magát a tudatlan pórnép, figyeljétek meg pár év múlva az okosminden helyett AIminden lesz a menő és az utolsó budikefét is azzal próbálják eladni, pont mint a "gamer" cuccok nemrég.
2023. dec. 2. 21:26
 13/24 Koplárovics Béci ***** válasza:
23%
Azok az emberek, akik hisznek a fidesznek valóban veszélyben vannak, mert az AI is értelmesebb, mint ők. Mondjuk a kecskék is, de az nem ehhez a kérdéshez tartozik.
2023. dec. 2. 21:27
 14/24 anonim ***** válasza:
5%
Ja nagy veszély kedves kérdezö akkor játékokba miért béna a mesterséges inteligencia?De biztos több miliárdos piac valamit nem tud amit csak te tudsz.
2023. dec. 2. 21:32
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Azt megértem, hogy az MI még jobban felgyorsítja az amúgy is gyors folyamatokat. Itt nem ez a probléma. Hanem tudjátok, mi a probléma? A szokásos.

Az ember bármiféle tudományos vagy technológiai áttörésből képes fegyvert fabrikálni. Én is látom a jövőt, mert mindig ugyanaz van. Vannak lelkes emberek, akik felfedeznek valami jót, hogy segítsék az embereket, emberiséget és vannak lelketlenek, akik fegyvert csinálnak belőle.

Nekem úgy tűnik, hogy kezdetben a Viktor mintha félt volna az M.I.-től, de most úgy hiszem rájött, hogy ezzel a technológiával lehet csúcsra járatni a propagandát. Ez minden média terméket és hírközlést, reklámot érinteni fog, sőt már most is érinti. Új világrend lesz a világhálón is. Az győz, aki mielőbb megzabolázza az M.I.-t és munkára fogja.

De én azért továbbra sem követném a világot, hanem inkább a világosságot követném. A mesterséges inteligencia pedig az ami. Mesterséges. És intelligencia. Benne van a pakliban az antikrisztus is. Benne van a pakliban a Skynet is.

De az is benne van a pakliban, hogy magától életre kel és átalakítja az emberiség arculatát.

Szerintem a fejlődés jó dolog.

2023. dec. 2. 23:28
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Pistike meg 10 hónap alatt akár ezerévesre is, miután kiolvasta a törikönyvet.

Az AI csak abból építkezhet amit már valamikor leírtak, a cenzúrázatlan valóságról gőze sincs!

2023. dec. 3. 00:06
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

"játékokba miért béna a mesterséges inteligencia?"

Mert szándékosan le van butítva emberi szintre, hogy szórakoztatónak lehessen nevezni. Egy gép többezerszer gyorsabban feldolgozza az információt és reagál, míg ugyanaz a látóidegeken keresztül egyáltalán eljut az agyadig.

2023. dec. 3. 01:03
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
Jaja, valahogy így, van a "Civil" AI, a Valódit meg be sem merik kapcsolni!
2023. dec. 3. 01:14
 19/24 anonim ***** válasza:
80%

A játékokban béna a mesterséges intelligencia? Nem hinném, a világbajnok norvég sakkozót Magnus Carlsen-t is megveri, persze ha nincs szándékosan lebutítva. Én magam is ha ezerszer nem próbáltam még megverni sakkban a butítatlan AI-t, akkor egyszer sem, sosem sikerült. És rájöttem, hogy miért.

Azért, mert akármit is lépek, neki mindig a mikromásodperc töredéke alatt lesz már egy pontos terve arra, hogy az adott új helyzetben hogyan mattoljon be. 20 lépéssel előre gondolkodni neki semmi, egy embernek meg lehetetlen minden egyes lépés után újra előállni egy tökéletes tervvel egészen a végső lépésig.

2023. dec. 3. 01:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem tudsz sakkozni :D

20 lépéssel előre gondolkodni értelmetlen, mivel már három lépéssel előre is három a nyolcadik hatványon változat!

2023. dec. 3. 02:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!