Támogatod, hogy Orbán Ráhel legyen Magyarország miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
Viktor hamarosan kiöregszik a politikából, idejében kell gondoskodni az utánpótlásról.
A menetrend:
2026 Orbán Viktor ismét 2/3.
2030 Orbán Ráhel leváltja Orbán Viktort.
Addigra van ideje kitanulni az apjától, hogyan is kell egy országot kormányozni. Maradunk a jól bevált nemzeti vonalon, és a libsik szomorkodhatnak tovább.
2023. dec. 2. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Ez egy jó ötlet. Támogatom! Hadd sírjanak a károgók.
Nem támogatom, mert nem akarok tovább szomorkodni. Én egy balliberális kormánynak örülnék.
29 szavazat
1/10 anonim válasza:
Akkor már inkább jöjjenek vissza Gyurcsányék...
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig Ráhel egy sikeres vállalkozó lett mostanra:
https://www.youtube.com/watch?v=NaIlequ8mzM
Szerintem van benne potenciál, akár egy ország irányítására is.
2023. dec. 2. 20:47
4/10 anonim válasza:
Persze.. Teljesen mindegy ki hazudik. Úgyis hagyjuk szó nélkül. :D
5/10 anonim válasza:
Felőlem lehet, de addigra mi a párommal (meg még lehet sokan mások is) már nem leszünk itt!
Sok sikert a filippínókkal, meg a többi kis ölebbel!
6/10 anonim válasza:
Semmi nem változna, ugyan az a náci örület lenne.
8/10 anonim válasza:
A kérdésed kamu, mert hazugság az hogy aki nem nyal a Fidesznek az balliberális. De tudod mit, legyen. Ezerszer inkább "balliberális" vagyok mint fidesznyaller.
9/10 anonim válasza:
Ha valóban idáig eljutnánk, akkor már nem gondolom, hogy az én vagy bárki másnak a véleménye számítana. Eldönti Viktórió és ennyi. Egyébként fokról-fokra épülget az önkényuralma, szóval nem is annyira elvetemült a kérdésed.
10/10 anonim válasza:
De miért? A zorbán vonal már bemutatkozott,biztos ez a jó irány? Emlékeztet egy országra. Valami északi. Dél Korea felett. A családi vonal ott is milyen szépen mūködik. Viva Kim Rahi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!