Orbánékat csak addig érdekli a szuverenitás amíg az övékről van szó?
Elolvastad te ezt az írást egyáltalán? nem hiszem.
Azzal kezdik, hogy "Az ukrán tisztségviselők jelenleg csak különleges engedéllyel hagyhatják el az országot, Porosenko rendelkezett ilyennel, de a parlament alelnöke visszavonta azt. Olekszandr Kornyijenko nem közölte, hogy miért döntött így."
Az egész csak egy feltételezésen alapul.
Amúgy miképpen lenne gond azzal ha egy volt ukrán elnök találkozik a jelenlegi magyar miniszterelnökkel? Rengeteg külföldi politikussal találkoztak az ukrán politikusok az elmúlt 2 évben. Ez mitől lenne szuverenitási probléma?
Az nem zavar téged, hogy konkrétan amerikaiakat ültettek az ukrán kormányba korábban? Hogy az amerikai elnök fia diktálta a lépéseket az ukrán vezetésnek?
#3 1. mi van szerinted leírva a cikkben ha nem az amit én mondtam?
2. mire nem láttál még bizonyítékot?
#4: Jurij, ha nem érted miért lenne gond azzal, hogy egy volt ukrán elnök aki amúgy oroszpárti politikát folytatott, találkozik a nyílt orosz propagandát toló magyar miniszterelnökkel akkor van egy rossz hírem, sőt, több is van!
Arra, hogy mit diktált Biden fia és kinek.
#5 Látom egy agymosott propagandistát "tisztelhetek" személyedben, akinek sikerül minden ténytől mentesen véleményt alkotnia.
A magyar miniszterelnök nem folytat sem nyíltan sem rejtetten orosz propagandát - veled szemben aki teljesen egyértelműen ukrán/nyugati propagandát tolsz itt a kérdéseddel.
Még azt a cikket sem olvastad el amit te linkeltél be. de értem, nem is érdekel téged a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!