Jól tette Bayer, hogy ilyen alaposan kiosztotta Pressman
nagykövetet?
Figyelt kérdés
David Pressman szerint nincsenek biztonságban a zsidók Magyarországon, mert az antiszemitizmust a kormány bátorítja. A kormány plakátkampányával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy egy vigyorgó, Magyarország felett uralkodó zsidó milliárdos látható, és a plakát arra figyelmeztet, hogy ne hagyjuk, hogy Soros nevessen utoljára.
Bayer Zsolt erre azzal üzent, hogy "Egy szemét, becstelen, nyomorult gazember vagy Pressman. Takarodj haza, ott hazudozz tovább, te rohadék!"
Hát... El lehetne gondolkodni a nagykövet úr helyében, hogy alkalmas-e a feladata elvégzésére.
Jól tette. Pressman csak egy ügynök, méltatlan a nagyköveti tisztségre.
2023. dec. 2. 17:32
22/36 anonim válasza:
#21 Igen a jobboldali embereknek valahogy mindenki ügynök, besúgó, és kapja valahonnan a pénzt. Ezt paranoid skizofréniának hívják.
2023. dec. 2. 17:37
23/36 anonim válasza:
Óó... talán fáj az igazság? Ez van. xD
Bocs, de nem normális, ahogy a csávó viselkedik.
2023. dec. 2. 17:40
24/36 anonim válasza:
#23 Milyen igazság? Nem nagyon ismerem ezt a Pressman-t, egy-két nyilatkozatát hallottam csak, de Bayer urat sajnos annál jobban, mert régen hallgattam hátha tud valami értelmeset mondani, de csak a mocskolódás, mártírkodás, más emberek bemártása, és egymás sz@pkodása B. Lászlóval. Ebben mi az a nagy igazság? Ha valami új dolog történik a világban, teljes kognitív disszonancia tör ki a stúdióban, amíg nem törnek fel a legújabb trágár szavak, ez sajnos a valóság, nem az igazság!
2023. dec. 2. 17:46
25/36 anonim válasza:
19
Az a problémám, hogy állandóan csak azt olvasom, hogy Bayer milyen hülye, de egy szót sem írtok azokról a hülyeségekről, amiket Pressman okádik ki magából. Őt miért hagyjátok ki?
2023. dec. 2. 18:03
26/36 anonim válasza:
22
Nektek meg mindenki homofób, náci, rasszista, fasiszta, kirekesztő, szélsőséges. Jobb lett volna, ha inkább nem írsz le semmit, mert így csak magad égeted folyamatosan.
2023. dec. 2. 18:04
27/36 anonim válasza:
#26 "Nektek"? Ez milyen vergődés? Én egyedül írtam itt, nincsenek társaim, illetve én efogadom sokszor a FIDESZ illetve az Ellenzék állsápontját is, ha úgy találom jónak. Speciel én nem vagyok véresszájú balos, épp rossz emberbe próbáltál belekötni, de pont az ilyen "szavazók" miatt, és a diktatórikus kúltúrközeg miatt nem is szavaznék sosem jelenlegi kormányunkra. Én úgy gondolom, aki erős vezető, jó programokkal, annak nem kellenek csatlósok, akik megerősítik ebben, és amolyan oroszlánként támadják az ellenoldalt, konteókat híresztelve, a másik felekről.
2023. dec. 2. 18:09
28/36 anonim válasza:
27
Az ellenzéknek nincs sem erős vezetője, sem elfogadható alternativ javaslatai. Folyamatosan ők adnak alapot arra, hogy körberöhögjük őket. Ehhez még a Fidesz sem kell.
2023. dec. 2. 18:17
29/36 anonim válasza:
#28 Ha a "Makizaj"ozás, meg az összevágott kisfilmek MZP-ről választások előtt, kiskorúak "lek@rvázása" jó alap arra, hogy NERenc felebarátaim önnön magukat szórakoztassák, akkor csak nyugodtan, nem szeretném elvenni ezt az örömöt. Szép estét neked!
2023. dec. 2. 18:21
30/36 anonim válasza:
29
Még az sem kellett hozzá. Elég volt elmenni meghallgatni őket, amikor haknizni jöttek a városunkba. Szép estét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!