A mi hazánk mozgalom a Fidesz eloretolt felderitoje mostanában? Észrevettétek hogy sokkal aktívabbak mint korában és rendszerint a Fidesz is támogatja a javaslataikat?
Az lmbtq parti múzeum igazgatót is simán levaltattak.
Úgy látszik ha valaki a kormanyban nem elég "nemzeti" simán elerik hogy levaltsak .
Most pedig a választási törvényt írnak át az ő és a Fidesz érdekei szerint
5% párt letukre messze felül vannak reprezentálva.
Tart ameg tart de én úgy érzem már elég nagy az elégedetlenség legalábbis abban a körben ahol én vagyok a Fideszes ritka .
Romák es a nyugdíjasok meg kitartanak +akiket csak Fidesz média ér el .
Ha Gyurcsány végre valaki eltávolítana az ellenzék talán tudna kezdeni valamit .
#11:
A Fidesz minden korosztályban népszerűbb, mint a többi párt, és bár a szavazóinak nagy része nyugdíjas és középiskolás végzettséggel rendelkező, darabszámra több egyetemista szimpatizál vele, mint bármelyik másik párttal.
14# pontosan ezért ameg a Fidesz egységes az ellenzék meg nem addig mindig a Fidesz nyer egyéniben.
A Fidesz meg addig egységes meg Orbán irányítja Orban nélkül ok is belharcba fognak kezdeni .
És akor fog bukni ez a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!