Nem megalázó a magyar emberekre nézve a Fidesz Ukrajna elleni uszítása? Szerencsételenek az orosz agresszió áldozatai, Orbánék meg még ahelyett hogy segítenék őket még rátesznek egy lapáttal.
"Mondjuk azèrt, mert Ukrajna minden fórumon tàmad minket"
Itt a Gyakorin pl. nem támad minket Ukrajna.
# 33
Csak nekem tűnik így, hogy a Gyakorin egyoldalú ukrán / EU-s / NATO / USA narratíva dübörög ?
Mivel különb az ukrán, mint az orosz ?
Csak azt nem értem hogy mire ez az ég és föld különbségtétel az ukrán és az orosz között ? Kb egy svéd - afrikai szintű különbségtételt írtok le, holott az orosz - ukrán ugyanolyan testvérnép mint pl a román - moldáv vagy cseh - szlovák, vagy akár osztrák - német - svájci.
"Csak azt nem értem hogy mire ez az ég és föld különbségtétel az ukrán és az orosz között ? Kb egy svéd - afrikai szintű különbségtételt írtok le, holott az orosz - ukrán ugyanolyan testvérnép mint pl a román - moldáv vagy cseh - szlovák, vagy akár osztrák - német - svájci."
Annál inkább nem értem, miért különbözteted meg őket
38-as.
Én fordítva kérdezek.
Miért bálványozod ennyire Ukrajnát ?
Miért állsz úgy a kérdéshez, mintha Ukrajna oszthatatlan egész lenne ?
Mi lenne, ha felosztanák őket egy Jobb, és egy bal parti Ukrajnára, és délre, és vigyék őket a Nyugat, ill. Oroszország ?
Samuel P. Huntington már 1996-ban is javasolta Ukrajna felosztását, különben potenciális konfliktus lesz belőle, és sajnos be is jött a jóslata.
És miért az oroszokra mutogatsz egyoldalúan ?
Én azt mondom, hogy mindegyik fél hibás, és az van 5 fél is, nem pedig leegyszerűsíteni az olvasatodban egy Kelet vs. Nyugat, az ősgonosz, és a jó végső, apokaliptikus küzdelmére.
Amúgy Oroszország a Krím ellenére Dél-Koreával is kereskedett. Dél-Koreának harckocsikat, és nagy hatótávolságú légvédelmet adott 2017 környékén.
Észak-Korea meg a Kalasnyikovnál komolyabb fegyót nem kap.
Ez is jelzi, hogy Oroszország kit tekint tárgyaló és üzletelő félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!