Putyin nem h*lye, mint a fidesz szavazók. Neki nem tudja beadni, hogy ukrán és EU ellenes, miközben mindent Oroszország elleni szankciót aláír.
2023. nov. 29. 12:51
3/13 anonim válasza:
Putyin tud róla valamit és bizonyítani is tudja. Még azt is lehet tudni, hogy mikor mondta meg neki, hogy öcsém, mostantól az én emberem vagy kipakolok és mész a lecsóba. Orbán hataloméhsége és gátlástalansága meg ugye nem titok.
Okkal fél tőle. Putyin Orbánnál ezerszer tökösebb embereket is kicsinált már (Prigozsin, Nyemcov, Litvinyenko), ezt pedig a csúti vezír is tudja, viszont igazán nem is tud már az EU-nak és Ukrajnának keresztbe tenni, ezért két tűz között. Nem tudom sajnálni, egye meg amit főzött. Csak az a gond, hogy mi is fogunk abból enni, azok is, akik nem rá szavaztak.
2023. nov. 29. 12:56
5/13 anonim válasza:
Vajon mit jelenthet egy baloldali bérkommentelő agyában a szolgalmi viszony? Értem, hogy nem az eszükről híresek. Ezért kell hozzájuk értelmező kéziszótár.
2023. nov. 29. 12:56
6/13 anonim válasza:
A szolgalmi viszony szerintem nem létező fogalom, szolgalmi jog van de az is teljesen mást jelent mint amit a kérdező sugallni akart vele.
Ettől függetlenül nyilván sakkban tartja az öreg medve valamivel a kuckó mackót, de, hogy ez micsoda, azt szerintem mi sosem fogjuk megtudni.
2023. nov. 29. 13:03
7/13 anonim válasza:
Értem, hogy egyeseknek a magyar idegen nyelv és nem értik a különbséget a szolgalmi és a szolgai között.
Az ellenzéki réteg valóban nem túl iskolázott és nem is művelt. Hiába próbálnak ezen kedvezményes színházjeggyel segíteni...
2023. nov. 29. 13:06
8/13 anonim válasza:
4.
"Okkal fél tőle. Putyin Orbánnál ezerszer tökösebb embereket is kicsinált már (Prigozsin, Nyemcov, Litvinyenko), ezt pedig a csúti vezír is tudja"
Külföldi politikust is nyírt már ki te okostojás?
2023. nov. 29. 13:07
9/13 anonim válasza:
#8: Lukasenka nem véletlenül sírta tele a világot vele, hogy Putyin el akarja tenni láb alól, mielőtt hirtelen megtért Putyinista lett. :D
2023. nov. 29. 15:09
10/13 anonim válasza:
#9 Lukasenkának pedig lehet hinni. Egyenes, őszinte ember. Igazi demokrata.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!